PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dövme Boyaları,INTENZE INK,Tattoo ink,Tattoo colors

Dragon
01-05-2008, 12:00 AM
DÖVME BOYALARI KAMPANYALAR
INTENZE DÖVME BOYALARI,INTENZE INK,INTENZE TATTOO COLORS
TÜM BOYALARIMIZ ORJİNAL ŞİŞELERİNDEDİR VE PROFESYONEL DÖVME STÜDYOLARI İÇİNDİR.DÜNYANIN EN İYİ DÖVMECİLERİNİN KULLANDIĞI MARKA.
INTENZE DÖVME BOYALARI 30ML KAMPANYA FİYATI:15 EURO
INTENZE DÖVME BOYALARI 60ML KAMPANYA FİYATI:25 EURO
INTENZE DÖVME BOYALARI 125ML KAMPANYA FİYATI: 35 EURO

30ML, 60ML, 125ML

INTENZE COLORS
Colors include Dark Green, Dark Purple, Dark Red, Golden Yellow, Light Green, Light Magenta, Light Purple, Marios Blue, Snow White Opaque, Bright Red, Dark Brown, Hard Orange, Lemon Yellow, Light Brown, Marios Light Blue, Soft Orange, True Black, True Magenta, Snow White Mixing, Cremesicle, Carols Pink, Banana Cream, Rose Pink, Platinum, Baby Blue, Seafoam Green, Peach, Lavender, Bahama Blue, Blue Sky, Fleshpot, Dragon Green, Teal, Lollipop, Kool Aid , Flesh, Bamboo, Mustard, Sienna, Co-co, Dark Choclate, Lime Green, Grasshopper, Hunter Green, Silver, Aquamarine, Cherry Bomb, Medium Brown, Sunburn, Bright Orange, Grape, Fuchsia and Periwinkle.

zedmakaveli
09-09-2008, 07:19 AM
ten rengı boya warmı yada ten rengine yakın boyalar warmı

umutkoruyan
09-09-2008, 09:13 AM
ewet ten rengi ve yakın tonları renklerimiz var

zedmakaveli
09-16-2008, 11:56 AM
onlardan nasıl alabılırım bana bılgı verebılırsenız almak istiyorum

umutkoruyan
09-17-2008, 10:29 AM
almanız için sütüdyomuza gelmeniz yeterlidir daha fazla çeşitlerede bakabilirsiniz eger şehir dışındaysanız kargo yolu ile gönderme yapabiliriz.

zedmakaveli
09-17-2008, 11:24 AM
ben izmirde oturuyorumda siz istanbuldasınız galıba benım gelmem mumkun olmayabılır kargo ile nasıl olucak oko0nudada bilgi verirrseniz çokkk mutlu olacağım

umutkoruyan
09-19-2008, 11:58 AM
tabiki hemen anlatıım istediginiz malzemeyi (boyayı) bizi arayıp yada msnden spariş veriyosunuz hesap numaramıza ödemeyi yapıyosunuz ödeme yapıldıktan sonra adres için bizi bilgilendiriyosunuz bizde size kargo ile gönderiyoruz. 1yada 2 gün içerisinde kargonuz size ulaşıyor

esatta
06-17-2009, 05:43 PM
ben aldim ertesi gün boyalar elimdeydi teşekkürler

muratbuket
09-25-2010, 05:44 PM
pekı bu dovme hıc bellı olmucak deme polıs olcamda dovmem yuzunden olamıorum da?

Dragon
01-04-2011, 05:08 PM
Merhabalar; Lütfen buradan değilde siteden veya telefondan konuşalım bunları.