PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dövme Boyaları:Tattoo boyaları,Tattoo ink,Tattoo colors

Dragon
01-04-2008, 11:27 PM
DRAGON DÖVME BOYALARI KAMPANYALAR
STARBRITE DÖVME BOYALARI,STARBRİTE TATTOO COLOR,TATTOO INK
STARBRITE INK 30ML KAMPANYA FİYATI: 15 EURO
STARBRITE INK 60ML KAMPANYA FİYATI: 25 EURO
TÜM BOYALARIMIZ PROFESYONEL DÖVME STÜDYOLARI İÇİNDİR. TÜM BOYALARIMIZ ORJİNAL KUTULARINDA SATILMAKTADIR.
30ml ve 60ml COLORS

Scarlet Red,Light Red,Bublegum Pink,Canasry Yellow,Crimson Red,Yellow Ochre,Golden Yellow,Brite Orange,Lime Green,True Green,Deep Masroon,Deep Violet,Lavander,Royal Blue,Deep Blue,Country Blue,Deep Turquoise,Deep Purple,Deep Burgundy,Buckskin Tan,Venetian Brown,Chocolate Brown,Tribal Black,Black Outline,Battleship Grey,Deep Magenta,Brite White

jetadorer
01-02-2009, 03:53 PM
çok pahalı ilyas abi neden

Dragon
01-03-2009, 12:28 AM
Bu fiyatlardan daha iyi fiyata Türkiyede dövme boyası satan varmı?Ama öyle doldurma falan değil orjinal.Avrupa ile aynı fiyata satıyorum.Bizim fiyatlarımız her malzemede Türkiye'nin en iyi fiyatları sor soruştur iyice.çakma ürünlerle bizi karşılaştırma heheh.

dodozng
03-29-2010, 05:36 PM
merhabalar.ben siyah boya istiyorum.yanlız dolgu boyaları hat boyaları arasında bir fark var mı bilmek istiyorum.

Dragon
04-02-2010, 11:53 PM
Dövme boyaları çeşitlidir evet var.
Dövme doldurma boyaları yada tribal siyah ile çizgi dövme boyası(çizgi siyahı) farklıdır. Lütfen malzeme için sitemizdeki telefonlardan veya msn den bize ulaşınız.
Dükkan: 0212 293 36 35