Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir
fefersoy
08-29-2008, 09:40 AM
Herkese selam. Ben izmir de oturuyorum ve dövme yaptırmak istiyorum. "Köprüaltı" stüdyosunun ismini duydum. Acaba bi fikriniz var mı ? Nasıl Bi Yer Olduğu Konusunda?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
white angel
11-15-2008, 03:56 PM
merhaba öncelikle bende izmirdeyim ben gezen biriyim yani araştırıp birşey içine yatansa yapan biri dövme stüdyolarını sürekli gezen biriyim ve gördüğüm kadarıyle köprüaltı temiz bir yer bence olabilir bende orada dövme yaptırmaya karar verdim çünkü ilk defa yaptıracağım için biraz değil fazlaca titizim sanırım sevgiler
umutkoruyan
11-15-2008, 10:21 PM
ewet köprü altı dövme sütüdyosunu tercih edebilirsini seçim sizin
kokain
03-06-2009, 09:55 PM
dostum sahsen köprü altını denedim dövme yaptırdım hayatımda bu kadar pişman olmadım. cok ciddiyim köğ,prü altını tavsiye etmem
kokain
03-06-2009, 10:05 PM
hee sitesindeki resimlere aldanmayın ilk gün en dandik dövme bile güzel durur ama kabugu soyulduktan sonra balici , hapisane dövme gibi duruyo dövme tüpünün 600 euro oldugunu sölicekler aldanmayın en kaliteli boyanın tüpü 60 euro vede baya büyük bi tüpün içinde 2 lt kadar sonradan küüçük tüplerin içene koyup bu sekilde alıyoz derler , eskişehirde arkadasımda dövme yapıyo köprü altının 4 te 1 fiyatına cok da iyi işcilikle isteyene köprü altından yaptırdıgım dövmenin 3 ay sonra nasıl gözüktügünü göstere bilirim msn den edit: msn adresi vermek yasaktır.
60eura 2lt boya varsa ben alıcam sen fazla uçmussun yiidim iyi araştır sonra cewapla.İlk defa dövme yaptıracak arkadaşa tavsiyem taboo tattoo olacaktır üstad coşkun şakre bir gidip onunla görüşsen bence akıllıca olur senin için ayrıca k6 yı bende tavsiye etmem sana:)
yaman
03-12-2009, 09:19 PM
ya ben köprüaltını neden tavsiye etmediğinizi anlamadım, bende çok yeniyim bu konularda köprüaltında çizdiriorum şuanda dövmeyi ama hemen yaptırmıcam , acelem yok... kokain kötü diyince bi tereddüt ettim, tabi bakım falanda çok önemli, ama sanırım bi dövmecisiniz ve en mantıklı siz açıklarsınız... K6'yı neden önermiyosunuz? Tabooya gidip bide orayla görüşmeyi düşünüorum şuan ama K6 nedn diil? onu bilirsem sanırım daha doğru hareket edebilirim...
bu senin ilk dövmen olacaksa iyice araştırman gerek bence sitelerine girip yapılan işleri incelemeni tavsiye ediyorum
yaman
03-14-2009, 10:44 PM
ilk dövmem olucak ve evet araştırıyorum, şuan sadece çizimi yapılıyo, özel bişey olsun istiyorum. Zaten bu sene öss sınavım var dövmeyi seneye yaptırıcam yaptırmadan önce istanbulda da uğramak istediğim stüdyolar var, başta body dragon olmak üzere...
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.