Orijinalini görmek için tıklayınız : slmmmm
hackiso
07-19-2007, 09:01 PM
slm abilerr 17 yaşındayım bilgisayar teknik servsiyim tatoo sanatını çok begeniyorum yakındaln incelemek istiyorum öğrenci lasımmı :D
Dragon
11-30-2007, 01:18 AM
Teşekkürler dostum.Her hafta onlarca kişi bunu soruyor.
tattoocu
12-10-2007, 10:47 PM
abı ya ben bu ısı bılıyorum tattoo ve piercing yapıyorum ama sızlerle ustalarla calısmak tabıkı farklı ben ızmırdeyım ıstanbulda olsaydım muhakkak dukkanınıza urardım
Dragon
12-16-2007, 11:51 PM
Sana tavsiyem İzmir'deki dövmeci arkadaşların yanına gidip onlarla konuşman tabiiki.
last_co
01-26-2008, 08:30 AM
yha bu işler aslında o kadar kolay olmuo..sağlam bağlantılarınızın olması lazım ve böle bi yere giderken kendi sınırlanırınızı zorlayarak olabildiince fazla bilgi ve çalışmalırınız ile birlikte gitmelisiniz diğer türlü öle kimse kimseye sıfırdan pek bişi öğretmio...bende yapıorm dövme ama daha öle usta birinin yanına gircek kadar iyi değilim..geliştirmem gerek kendimi..ama şimdi diosanız ben bişi bilmiorm nası kendimi geliştirebilirim die wallahi o da sizin probleminiz oluo..kasıklarınız ne güne duruo:D ..azcık cesur olmak lazım..
infilac
05-04-2008, 12:38 AM
Sana tavsiyem İzmir'deki dövmeci arkadaşların yanına gidip onlarla konuşman tabiiki.
slm arkadaslar. ben 5 yıldır mersinde dövme yapıyorum. burdaki tattoo stüdiolarına gidiyorum ama kaile bile almıyolar amatör deyıp gecıyolar. yardımcı olmuyorlar o yuzden kendımızı gelıstırmemız bıraz sorun oluyor tabi.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.