PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sorun Var Galiba

The_Scuba
08-11-2008, 07:21 PM
Dun actigim bir konu ve cevapladigim yazilar forumda gorunmuyor..oysa dun gorunuyordu..
yeni uyelerin yazamamasi gibi bir durum mu var acaba

umutkoruyan
08-11-2008, 09:18 PM
ya göremeişsindir yada bi yanlışlık yapmış olabilirsiniz

The_Scuba
08-12-2008, 07:13 PM
yok yazdiktan sonra bi kac kerede okudum hatta sayfada gorunuyordu..neyse tekrar yazayim ben meraklarimi..
uzun bi dusundukten sonra bir dovme yaptirmaya karar verdim...forumu neredeyse tamamen okudum hijyen dovm oncesi ve sonrasi bakımlarla ilgili hersey gayet guzel aciklaniyor..tesekkurler..ancak benim merak ettigim bir kac sey var..
ben omzuma yaklasik 15x10 olculerinde cok karmasik olmayan bi sekil yaptirmayi dusunuyorum ebat kesin degil ancak yaklasik olarak bu olacak..
oncelikle dovme yapilan yerdeki tuyler..bunlar ebediyen kayboluyormu o bolgede yoksa tekrar cikiyolarmi...
birde ben gerek is sebebi gerek ise fizyolojik olarak cok terleyen birisiyim...dovme yapildiktan sonraki dikkat olunmasi gereken sure icerisinde terlemenin bir zarari olur mu ?
birde malum fiyat konusu...biliyorum burdan fiyat vermek taraftari degilsiniz ..haklisinizda ancak ben ve benim gibi vakti sınırlı gec mesai yapan kisiler icin bu cok kolay olmuyor ..yani yuzyuze gelip gorusmek ..
verdigm olculerde asagi yukari bir sey soyleyebilirseniz ve odeme sekilleeri hakkinda bilgi verirseniz cok memnun olurum...en yakin zmanda gorusmek uzere ...iyi calismalar

umutkoruyan
08-13-2008, 08:24 PM
yapılan dövmenin derindeki tüyler herzaman cıkmaya devam eder yani çıkmaması söz konusu degildir. dövmen yapıldıktan sonra ilk bikaçgün bakımı biraz hasasiyet gerekmektedir ama terlemenin dövme için çok fazla bi zararı yoktur kremini düzenli sürmen gerekmektedir

The_Scuba
08-14-2008, 07:44 PM
tesekkur ederim...insallah bu cumartesi sizi rahatsiz edecegiz studyonuzda

umutkoruyan
08-16-2008, 05:41 PM
rica ederim herzaman beklerz