Orijinalini görmek için tıklayınız : İğne çeşitleri hakkında
ahmet.c
11-20-2007, 09:35 PM
Merhabalar, öncelikle formdaki herkese başarılar dilerim.Ben dövme sanatında kullanılan çeşitli iğne tipleri hakkında bilgi almak istiyorum bu konudaki bilgi ve deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim...
Dragon
11-22-2007, 02:56 PM
:D Merhabalar
Dövme iğnelerinin çeşitleri hakkında bilgi talebiniz için teşekkürler.
Raund liner iğneler(yuvarlak çizgi iğneleri) 3,5,7,9,11,13,18 iğnelik çeşitleri vardır.Bu iğnelerle genellikle kontur ve doldurma yapılır.
Magnum iğneler bu çeşit iğnelerle genellikle gölgeleme ve doldurma yapılır.
Birçok dövme sanatçısı değişik şekillerde bu iğneleri kullanmaktadır.Özellikle yapılan dövmenin daha kısa zamanda ve daha güzel şekilde yapmak istiyorsanız kullanmanız gerekmektedir.Çok çeşitli boyları vardır.
Flat iğneler bu çeşit iğneler genellikle doldurmalarda kullanılmaktadır.Tabiki gölgede atabilirsiniz.Çeşittli boyları vardır.
Raund shader iğneler(yuvarlak gölge iğneleri) bu çeşit iğnelerle sadece gölgelendirme yapılmaktadır.Bazı sanatçı arkadaşlarımız doldurmalardada kullanmaktadır.
Magnum softage bu çeşit iğneler magnum bağlanmıştır fakat uç kısımları belli bir eğimde baplanmış olduğu için mükemmel gölge yapılmaktadır.Geniş bölgelerde geçişli gölgeler yapmakta harika sonuçlar vermektedir.Bu iğnelerin hepsini firmamızda bulabilirsiniz,toptan satışını yapmaktayız.
Umarım yardımcı olabildim.:D
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.