Orijinalini görmek için tıklayınız : kalıcı makyaj
Merhaba, Müsait bir günümde sizleri ziyaret etmek istiyorum.
Ben kalıcı makyaj yaptırmak istiyorum. Dudak çevresi ve iç dolğu olarak. Bunu yaptırdığımda yara olup, olmadığını merak ediyorum ve uyuşturulup uyuşturulmadığını. bu konuda biraz bilgi verirseniz sevinirim.
Dragon
07-14-2007, 10:10 AM
Merhabalar
Öncelikle bölge lokal anestezi kremleriyle uyuşturuluyor ve acı hissetmeniz engelleniyor. Bölgede kabuklanma oluyor fakat çok ince neredeyse hissedilmeyecek boyutta ve birkaç gün sonra geçiyor.Umarım yardımcı olabildim.:D
bende kalıcı makyaj yaptırmak istiyorum ama ücretleri hakkında bi bilgiye sahip değilim...öğrenciis sonuçta:p
begüm
08-07-2007, 02:40 PM
mrb 2 yıllık dövme yapılabilgini duymuştum nsl oluyor mümkünse bende yaptırmak istiyorum.begüm
Dragon
08-12-2007, 04:36 AM
Arkadaslar 2 yillik diye bi dovme yok.Bu tam bi zirvalik resmen.Kalici makyaj boyalariyla yapiyolar ama kesinlikle tamamen kaybolmasi mumkun degil.Insanlarida 2 sene sonra cikacak diye kandiriyolar.Bu tur yalan dolan bilgilere lutfen inanmayin.Isin asli gecici dovme kinayla yapilir kalma suresi bir kac haftadir gercek dovmede omur boyu kalir.Bunu boyle bilin ve akliniza yerlestirin arkadaslar lutfen.Umarim bazi arkadaslarimiza yardimci olabilmisimdir.:)Kalıcı makyaj fiyatları için lütfen telefon açınız.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.