PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : merhabalar..

wolfsailor
10-19-2007, 04:21 PM
öncelikle herkese ii günler .. benim merak ettiğim bundan önce 2 kez geçici dövme yaptırdım fakat bu her ikisindede vücdumda buna karsıla alerjik tepkiler oldu kzıarıklık , kabarma filan .. ve bu sefer kalıcı dövme yaptırmak istioyorum fakat kalıcı dövmede böyle bi sorun cıkarmı diye merak ediorum .. cunku gercekten alerji olunca hiçte ii gözkmüo :) .. kalıcı dovme yaptırırsam tekrar alerji olma riski varmı .. simdiden cwp için tesekkür ederim ..

iyi günler ..

Dragon
10-23-2007, 04:55 AM
Merhabalar
Öncelikle geçmiş olsun,geçici dövmede kullanılan malzemelerin bazıları alerjik reaksiyonlar yapabilir.Aslında bu konu dövmeyi yapan arkadaşla çok alakalı.Hazırladığı geçici dövme malzemesinin içine koyacağı malzemelerin ayarlarıyla oynamamak zorunda.Bunun nedeni genellikle dövme daha kalıcı olsun diye bazı arkadaşlar bikaç malzeme daha ilave etmekteler ve malzeme miktarlarını artırmaktalar buda deride alerjik reaksiyona neden olmaktadır.Gerçek dövmede bu tür bir durum olmaz(tabiki profesyonel stüdyolarda yapılıyorsa).Lütfen gerçek dövme yaptıracaksanız stüdyoları tercih ediniz.Gerçek dövme boyaları tamamen doğal pigmentlerden elde edilmektedir ve tüm boyalar birçok ülkede laboratuarlarda test edilmektedir.Umarım yardımcı olabildim.Teşekkürler.:)

Dragon
11-30-2007, 01:11 AM
Stüdyomuzda kullanılmakta olan boyaların hepsinin Avrupa ve Amerikadaki uzman kuruluşlardan test edilmiş ve onaylanmış raporları elimizde mevcuttur.