Orijinalini görmek için tıklayınız : Piercing hakkında sorularınız
Dragon
10-07-2007, 11:01 AM
Arkadaşlar
Piercing hakkında ne sormak istiyorsanız bu bölümden sorabilirsiniz.En kısa zamanda yanıtlayacağıma emin olabilirsiniz.:D
nazzooo
11-09-2007, 09:05 AM
ya bn bşilerr dydmmda kastımm birz gelipp kasımıı deldrcmm sze ama titnyumm bazılarına alerjı yapabılıomuss olemiii ((ilyascmm)):mad:
Dragon
11-13-2007, 08:38 PM
Titanium G23 kalitesinde herhangi piercing küpesi kesinlikle alerji yapmaz.Bu metal kadar vücuda dost herhangi bir metal yok.Vucüt içine takılan disk veya metal aksamları titanium dan yapıyorlar.Bilginde olsun..:D Çok nadir durumlar hariç tabiiki!!!
Cradle_of_Filth
01-28-2008, 11:05 AM
Merhaba bn 15 yaşındayım en yakın zaman da gelicem dudağımı deldirmek için ama piercing için yaş sınırlaması var mı bunu öğrenmek istedim varsa gelemicem tabi
bir de şeyi sorcam bnm arkadaşım var o yaptırdı
dio ki : takmadığın zmn kapanır 9 saat içinde
Bende:Yarayken kapanır snra kapanmaz dedim ama o ister yara olsun ne kdr zaman geçerse geçsin 9 saat takmazsan kapanır dio
BU soruma da yanıt verirseniz çk swirim
Dragon
03-12-2008, 10:53 PM
Evet bizde yaş sınırlaması var.18 yaşından ufaklara yapmıyoruz sadece ailesi ile gelirse yapabiliyoruz.Piercing çıkarıldığı zaman 1-2 gün içersinde kapanır.
rock2123
06-09-2008, 12:46 PM
ya ben piercingi alt dudakla cene arasına yaptırmaı istiorumm acaba cok agrı oluomu??(yanlız bu soruma bunyeye gore fln die yanıt wermeyin gorduklerinizden ornek wererek solerseniz sefinirim)ne kdr surede igleşioo??
sorularımı yanıtlarsanız sefinirimm
umutkoruyan
06-09-2008, 03:27 PM
acısı en az olan piercing lerden birisidir agız içi ve dışından uyuşturuldugu içinde bişey hissetmiyosun.Yapıldıktan sonra yapman gereken tek şey bakımlarını düzenli yapman
luck!!<3
11-03-2008, 11:06 PM
ya bnde bı sorum olck bn kaşıma yaptrdım pıercng ve 6 hafta oldu bıraz ust tarafta şışlık var coq takıp cıkartıorum acaba nezman ıyıleşır vede kaşınıyo cvp ıcın sımdıden coq saolun...
umutkoruyan
11-05-2008, 10:37 AM
eger çok sık çıkartıp takıyosan kaşıntı ve çok az şişlik olabilir sadece temizlemek için haftada 1yada2 kere çıkar .
luck!!<3
11-05-2008, 01:36 PM
cvp ıcın cok saolun ..
umutkoruyan
11-06-2008, 09:03 AM
rica edrim piercing ve dövme ile ilgili herzaman sorabilirsiniz.
JoKeR
12-25-2008, 07:01 PM
ya ben piercingi alt dudakla cene arasına yaptırmaı istiorumm acaba cok agrı oluomu??(yanlız bu soruma bunyeye gore fln die yanıt wermeyin gorduklerinizden ornek wererek solerseniz sefinirim)ne kdr surede igleşioo??
sorularımı yanıtlarsanız sefinirimm
benim dudağımda piercing var. yaptırırken kesinlikle hiçbir acı duymadım. zaten uyuşturucu sprey kullanıyorlar. sorun yok yani. tabiki bakımını yapınca yoksa ağrı konusunda bişe söyleyemem.
umutkoruyan
12-25-2008, 09:28 PM
ewet joker arkadaşımızın dedigi gibi... içerden ve dşardan uyuşturuyoruz acıyı en aza indirgiemeye çalışıyoruz zaten dudak en az acıyan piercing :)
gümrükçü-kız
03-22-2009, 12:13 AM
merhabalar herkese.
benım dılımde pıercıng var fakat konusurken fazla bellı olmuyor.yanı sadece dılımın alt bolgesındekı pıercıng topu gozukuyor
acaba pıercıng uzun dıyemı dılımın ust kısmında bbellı olmuyor.?
Gamze Saraç
03-23-2009, 10:06 AM
merhabalar herkese.
benım dılımde pıercıng var fakat konusurken fazla bellı olmuyor.yanı sadece dılımın alt bolgesındekı pıercıng topu gozukuyor
acaba pıercıng uzun dıyemı dılımın ust kısmında bbellı olmuyor.?
ÜST DELİK OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ DELİNMİŞTİR MUHTEMELEN, O YÜZDEN GÖRÜNMÜYORDUR..
PİERCING IN ÜST DELİĞİNİ NE KADAR ÖNE (DİLİN UCUNA DOĞRU) ALIRSANIZ TOP O KADAR FAZLA GÖRÜNÜR..
ANCAK BU DA KONUŞMA ZORLUKLARINA VE PELTEKLEŞMEYE SEBEP OLABİLECEĞİ İÇİN RAHATSIZLIK VEREBİLİR.. GÖRÜNMESİ ŞART DİYORSANIZ YENİDEN DELDİREBİLİRSİNİZ DİLİNİZİ AMA BENCE ÇOK TAKILMAYIN BUNA BIRAKIN DA DİL PIERCINGINIZI DE HERKES GÖRMEYİVERSİN ZATEN DİL PIERCINGININ OLAYI BUDUR , AKSİ HALDE SİZ DE SADECE ESTETİK VE GÖRSEL DÜŞÜNCELERLE YAPTIRMIŞ OLSAYDINIZ HERHALDE DİL YERİNE KULAK,ÇENE,DUDAK VEYA KAŞINIZI FALAN DELDİRİRDİNİZ.. ;) ;)
PIERCING IN BOYUNA GELINCE GORMEDEN BİRSEY SÖYLEMEMİZ İMKANSIZ MALESEF AMA AĞZINI KAPADIGINDA ÜST TOP ÜST DAMAĞINA BASKI YAPMIYORSA MUHTELELEN BAR UZUN GELMİYORDUR YİNE DE EMİN OLMAK İSTERSEN STÜDYOMUZA UGRAYABİLİRSİN.
UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİZDİR..
HOŞÇAKALIN
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.