PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kaşa piercing .. yardımm !!

denz
07-07-2008, 09:51 PM
kaşıma piercing yaptırmak ıstıyorum fakat 3 gun sonra tatıle cıkıcam tabıkı denız havuz fıLan .. korkuyorum acaba denız suyu zarar verırmı ..? tuzlu suyun ii geldıgını duydum fakat denız suyunda da hersey var .. yardım edın lutfen kafam karıstı :S şimdiden tesekkurler ..

umutkoruyan
07-08-2008, 09:50 AM
Merabalar piercing yaptırdıktan sonra denize girmen piercingine çok iyi gelir ve piercingin çok kısa bir süre içinde iyileşir ama havuza girmeni tavsiye etmiyorum çünki havuz suyundaki klor piercinginin geç iyileşmesine ve bakteri üremesine neden olur

denz
07-08-2008, 06:52 PM
cok tesekkur ederim cevapLadıgınız için ..bi sorum daha oLucak :P
kaşa yapıLan piercing ordan gecen kıLcaLLara zarar verirmi aiLemi ikna etmem lazımda :( bildiğim kadarıyla farkLı bır tabakadan yapıLıyormus .. studyonuzun adresını yazarsanız sevınırım :)

umutkoruyan
07-08-2008, 07:46 PM
kesinlikle hayır zarar vermez ama piercingini yaptırdıktan sonrada aksatmadan bakımlarını yapman gerekir

denz
07-08-2008, 08:14 PM
soruLarımı cevapLadıgınız ıcın tekrar tesekkurLer :):)

umutkoruyan
07-08-2008, 10:21 PM
rica ederim herzaman sorabilirsiniz.

Blackwine
09-29-2008, 04:35 PM
kaşa düşünürm ama acıma durumu nedir?Bide iyileşmesi ne kadar sürer?ama en önemlisi çok acırmı??teşekkürler

umutkoruyan
10-04-2008, 09:56 AM
piercing delim yöntemlerinde uyuşturma yöntemini sogutucu sprey kullanarak yapıyoruz dogal olarakda acıyı hissetmiyosun....peki delindikten sonra acırmııı:) diye soracak olursan hayır ecımaz sadece çok az bi sızlama olur
piercingini yaptırdıkatan sonrada iyileşme süresünce (1hafta) bakımlarını aksatmadan yapmaya özen göstermelisin

egoisuto34
03-24-2009, 07:02 PM
Selamlar,bi zaman dilimi içerisinde farklı anlamlı düşünceleri fark ettim ve bu düşünceleri düşünmek bile bana iyi geliyor ve beni rahatlatıyor e haliyle zamanla bu düşüncelerimi uygulamak istiyorum kaşıma bi piercingin güzel şekil en önemliside egomu tatmin edeceğimi düşünmeme sebep oluyor aile konusunda onalara sadece bu düşüncemi uygulayacağımı söyleyeceğim acımadığını veya acısa bile benim için problem olacağını düşünmüyorum ki yalnız kaşta sarkma , deliğin daralması , piercingin kemiğe batması gibi ulağıma gelen duyumları merak ediyorum hocam bi bilgin varsa yardımcı olabilirsen eyvallah..

Gamze Saraç
03-25-2009, 10:29 AM
Selamlar,bi zaman dilimi içerisinde farklı anlamlı düşünceleri fark ettim ve bu düşünceleri düşünmek bile bana iyi geliyor ve beni rahatlatıyor e haliyle zamanla bu düşüncelerimi uygulamak istiyorum kaşıma bi piercingin güzel şekil en önemliside egomu tatmin edeceğimi düşünmeme sebep oluyor aile konusunda onalara sadece bu düşüncemi uygulayacağımı söyleyeceğim acımadığını veya acısa bile benim için problem olacağını düşünmüyorum ki yalnız kaşta sarkma , deliğin daralması , piercingin kemiğe batması gibi ulağıma gelen duyumları merak ediyorum hocam bi bilgin varsa yardımcı olabilirsen eyvallah..

:D :D öncelikle piercingin kemiğe saplanması olayını hangi kasaptan duydum bilmiyorum ama yok öle bişi :)

tabiki işini bilen ve hijyen açısından güvenilir birini bulman gerekiyor bilmediğin yerlere kesinlikle gözün kapalı kendini teslim etme.

acıya gelince kaş en az acıyan piercingtir.. hatta acımaz bile diyebilirim..
çok fazla şişme yapmaz.. tabi tedavini düzgün uygulayacaksın..
kaşta atma durmu bnm çevremde görmediğim ama duydugum bi olay.. muhtemelen o da yanlış delimden kaynaklanıyordur ama bende 10 sendir piercing var ve atma durumu olmadı..

sen kararını verdiğinde stüdyomuza gel, piercing seçimi konusumda yardımcı olalım.
modellere forumumuzun piercing resimleri başlığı altındaki resimlerden de birşeyler bakabilrsin.. oarda olmayanları da buraya geldiğinde gösteririz..
şimdilik hoşçakal ;) ;)