Orijinalini görmek için tıklayınız : Tattoo Stüdyosu
kd1979
07-01-2008, 06:47 PM
Merhabalar,
Ustalarım, tattoo sanatına uzak biri değilim ve stüdyo kurmak istiyorum. Fakat stüdyo açmak için ne gibi izinler veya ne gibi prosedürler uygulanmaktadır. Bu konu hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim, yardım eden herkese....
Dragon
07-01-2008, 10:49 PM
Merhabalar
Dövme stüdyosu açmanın tek koşulu şuan için vergi levhası almaktır.Tabiki bunun yanında sterilizasyon malzemelerin ve diğer ekipmanların olmak zorundadır.Vücut süsleme sanatını geliştirme derneği olarak Sağlık bakanlığına verilen yönetmeliğe göre dövmeci olmak ve stüdyo açma koşulları yeniden belirlenmiştir.Bakanlık imzasından geçtikten sonra yönetmelik maddeleri geçerli olacaktır.Şu an için her birey böyle stüdyo açabilir.Yönetmelik geçtikten sonra mesleki eğitim proğramına katılmayan kimse dövme stüdyosu açamayacaktır.Umarım bilgilendirici olmuştur.
kd1979
07-02-2008, 08:18 AM
Sevgili İlyas ustam çok teşekkür ederim. Malzemelerimi tamamlıyorum. Medikal olarak şimdilik Ultrasonik Temizleyiciyi aldım (Kuru Hava Sterilizatörü ve Otoklavım kaldı). Steril bir ortam yaratmaya çalışıyorum. İnşallah bende sizin gibi ileride gerçekten iyi bir usta olurum. Kısa sürede cevap verdiğiniz için ve açıklayıcı olduğunuz için gerçekten çok teşekkür ederim. Saygılarımla...
Dragon
07-21-2008, 02:19 AM
Profesyonel stüdyo kurmak her dövmecinin yapması gereken bir süreç.Senin bu yönde adımlar atmana çok sevindim.Bundan sonrası çok daha güzel olacaktır emin olabilirsin.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.