PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : trace to body

volkan hepozel
06-30-2008, 05:57 PM
selam usta benim 3 senedir bu ise merakim var ben aslen izmirliyim ama ingilterde yasiyorum. benim sormak istedigim bir konu var resmi en kolay nasil vucuda kopyalayabiliriz :confused: ? ve karbon kagidi bu is icin iyimidir ? mesela iki a4 kagidin ortasina bir karbon kagidi koyum oyle print yapsak bilgisayardan ise yararmi ? ve bunun icin ozel bir kagit yada kalemi varmi bir bilgi verirseniz cok sevinirim.birde ben normalde seffaf bir kagit kullaniyorum pilot kalemle ama cogunlukla resim dagiliyor resmi dagitmadan vucuda nasil tasiya bilirim ? simdiden cok tesekkur ederim ....

umutkoruyan
07-01-2008, 08:59 AM
merabalar transver yapmak için genelliklede dövmecilerin kullandıgı copypaper denilen transver kagıdını kullanabilirsin çok basit ve çok kolaylık saglıyo.:D

volkan hepozel
07-01-2008, 02:52 PM
hocam cok sagol yaaa . birde nerde bulabilirim normal kirtasiye malzemesi satan yerlerde bulabilirmiyim yoksa her hangi gibi bir yeri varmi satilan. birde tattooking@hotmail.co.uk buda benim msn adresim eklerseniz cok sevinirim tesekkurler

Dragon
07-01-2008, 10:42 PM
Merhabalar
Bu tür malzemelere sadece dövme malzemesi satıcılarından ulaşabilirsin.Copy paper kullandığında istediğin kalemide kullanabilirsin.İngiltere dövme malzemesi bulman açısından cennet bir ülke kıymetini bil bence.

volkan hepozel
07-02-2008, 09:41 AM
aslina bakarsan ben butun malzemelerimi cinden getirttim daha ucuz daha iyi . burda okadar kaliteli sanatkar bir dovmeci yok yani benim bulundugum segirde yok ama londra taraflarinda cok var . bana uzak hem cok pagali gercekten. ben ilk makinami cinden getirttim 4 adet tattoo gun 7 adet ink 100 adet sterile needles power supply pedal ink holder 200 adet ink cup full kit 80 pound'a hepsini aldim hem kaliteli hem ucuz butaraflardan istediginiz bisi olura araciniz olabilirim hehehe :D :D:D:D:D:D:D

umutkoruyan
07-02-2008, 11:30 AM
çinden gelen malzemelerin nekadar kaliteli oldugu konusunda emin degilim ama çok ucuza geldigini biliyorum ucuz oldugundan dolayıda kalitesi tartışılır özelliklede boyaları iyi araştırılması gerekiyor özellikle boya konusunda zaten dünyaca belli başlı bir kaç marka var onları kullanmanı tavsiye ederim bunlar intenze,starbrite,millenium gibi bir kaç marka yinede dedigim gibi iyi araştırılması gerekiyor.

volkan hepozel
07-02-2008, 11:37 AM
abi cok sagol ya cok tesekkur ederim ... ya ben 24 saat bu sitedeyim cikamadim lol :D:D:D

umutkoruyan
07-02-2008, 02:33 PM
rica ederim