PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Needle Supplies/ iğne lehimlemek hk.yardım

caine
06-14-2008, 02:28 AM
Bu konuda bir kaç sorum olacak,
Yaptığım araştırma sonucunda solder kit malzemeler arasında,
Silver solder & flux nedir ne işe yarar.
Tatto acid buda ne işe yarar.Olmazsa olmazlar mıdır?
Türkiyede flux katkılı lehimler var sadece... bu işime yaramalı mı zira lehim tutmaması gibi bir sorunla karşılaştım.
Bar loop forming tool ve needle jig bir çok farklı çeşiti mevcut bunlardan birini de sitenizde gördüm.(Çizgi iğnelerini bağlama düzeneği)

ROUND,SHADER ,FLAT,MAGNUM iğnelerini lehimlemek istiyorum.Bu ürünü satın alsam ne kadar işime yarayabilir.

Needle jig yanında neler almalıyım ve sizden temini mümkün mü?
teşekkürler.

umutkoruyan
06-14-2008, 09:26 AM
Merabalar öncelikle igne baglamak için bir jiig ,lehim acidi,havya makinesi ,havya (silver solder), bar(igneyi lehimledigin demir çubuk) ve en önemlisi paket igne alman gerek.
tattoo acid i igneleri bara lehimlemeni saglar lehim acidin olmassa lehim tutmaz yani lehim acidi yerine flux denersen tutmaz zaten seninde yazdıgın gibi havyalar flux katkılıdır.
gelelim ROUND,SHADER ,FLAT,MAGNUM igneleri lehimlemeye bu iş biraz sabır gerektirir round liner ve round shader igneleri lehimlemek için ayrı bi jiik seti flat ve magnum igneleri lehimlemek için ayrı bi jiik seti vardır. çok dikkatli ve sabırlı çalışmalısın aksi halde igneleri ziyan edebilirsin. lehimleme işlemin bittikten sonra sterilizasyonun mutlaka yapılması gerekir
eger bunlarla ugraşamam diyorsan ozaman hazır steril paketinde lehimlenmiş kullanıma hazır igne alacaksın :D
şimdilik kolay gelsin başarılar

caine
06-23-2008, 07:51 AM
jig ve acid sitenizde bulamadım.
Sadece bir ürün ( needles jig ) görebildim.

umutkoruyan
06-23-2008, 08:54 AM
bunların resmini en kısa zamanda sitemize ekliyecegiz