PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : askerlik ve dövme

mertpknsl
05-28-2008, 06:10 PM
dövme askeriyede problem yaratırmı askere dövmeyle giden arkadaşşlaar yadımcı olurmusunuz şimdiden sağolun

umutkoruyan
05-29-2008, 09:39 AM
bu güne kadar problem oldugunu duymadım bişey demiyorlar ben gittim ve hiç bi problem olmadı

volkan hepozel
06-30-2008, 06:20 PM
hic birsey olmuyor bende yaptim hatta bana silah vermediler ne bilim turkiyede bilirsiniz iste dovme olan insan serseri gozuyle bakarlar . aaa bak bak serseri heryeri dovme . bunun gibi seyler . ingilterede devlet memurundan tut polisine kadar herkezde dovme var . onun icin boyle dusunmek normal. guzel turkiyemde boyle geri kalmis insanimiz cok ama olsun ben 1 turku 1 milyon ingilize degismem :D .tesekkurler

umutkoruyan
07-01-2008, 09:06 AM
1 turku 1 milyon ingilize degismem

eheheh bu kadar ince düşündügün için biz teşekkür ederiz.:)

caponeth
07-10-2008, 07:24 PM
yaw abilerim 13 yaşında birine döwme yapan biri yokmu :confused:

umutkoruyan
07-12-2008, 10:20 AM
sanırım bu yaşta dövme yaptırman zor olacak

volkan hepozel
07-24-2008, 10:29 PM
13 yasindasin demi bir yer var senin icin en yakin markete gidiceksin ve dovmeli sakizlrdan alicaksin sonra bol bol kendine yapistiracaksin hevesin gidince siliceksin yada kinayla gecici dovmeler var onlari dene yasindaha cok kucuk ileride neyle karsilacagini bilmiyorsun onun icin cok cok zor anladin sen onu kucuk kardesim ....

umutkoruyan
07-25-2008, 10:54 AM
bu tür ince yaklaşımın için teşekkür ederiz volkan :D
dövme yaptırmak için bikaç yıl daha beklicen ozaman dövme için daha saglıklı kararlar alabilirsin

jackal
08-09-2008, 12:37 AM
16 yasını doldurmus birine dovme yapmanız mumkun mu ?:confused:

hakan_
01-25-2009, 12:25 PM
dövme askeriyede problem yaratırmı askere dövmeyle giden arkadaşşlaar yadımcı olurmusunuz şimdiden sağolun

ben acemiliği ankara/mamak'ta usta birliğinide kırıkkale/yahşihanda yapıyorum. dövmelerimle ilgili hiçbir problemde yaşamadım. silah vermeme işine gelince. dövme olunca seni rdm sevkediyorlar benimde karneme rdm gidecek yazdılar ama hala kimse götürmedi. keşke silah vermeseler :)

Dragon
01-25-2009, 02:15 PM
Benim eski elemanımın 1 kolu full komple dövmeydi vücudunun da nerdeyse yarısı dövmeliydi askerde hiç sorun yaşamamış bitirdi geldi.Bu aslında eskiden büyük sorundu ama artık günümüzde böyle bi sorun kalmadı.:D

apee
05-31-2009, 08:39 AM
hiçbir problem yaratmıyorlar silah wermeme ise kişinin piskolojik durumu önemli

aLi
06-30-2010, 08:20 PM
Küçük bir faca izi ws. varsa ve dövmeliysen vermiyorlar benım abimin genclık hatası vardı vermedıler ama oda jandarma oldu sorun yok yanı :D

yes937
08-08-2010, 02:40 PM
Takılacak en son şeye takmışsınız kafayı. Başkalarının ne düşündüğüne bakarak dövme yaptıracaksanız, aklınıza bile getirmeyin yaptırmayı.
Askere onlarca arkadaşım gitti geldi, kiminde dövme vardı, kimi de dövmesini askerde yaptırdı gedi. Bildiğiniz bölükte dövme yapan insanlar var yani. Arkadaş gitmiş askere bölükte, koğuşta dövmesini yaptırmış. Çarşı izninde dövme yaptıran adam var.
Bu özel komandolar varya, artık özel tim mi dersiniz, su altı taarruz komandolarımı dersiniz, bordo bere mi dersiniz, KOLU BAŞTAN AŞAĞI DÖVMEDEN DERİSİNİN RENGİ gözükmeyen özel tim var arkadaşlar.
Ve askerden yeni gelen bir arkadaşım aynen söyledi : "özel harekattan askerlerle karşılaştık bir keresinde dedi, hepsinin ellerinde M15, kolları omuzdan bileğe kadar dövme."
Ben muayeneye gittiğimde de gördüm dövmeli asker. Adamın kolunda dövme vardı giymiş tshirtü geziyordu ortalıkta.
Eğer dayaktan korkuyorsan korkma kimse seni dövmen var diye dövmez. Dayak olayı kalkalı çok oldu. Üst rütbe sana takacaksa takar zaten. Eğeceksin başını emret diyeceksin yapacaksın askerliğini aslanlar gibi döneceksin. Allah sağ gidip sağ gelmeyi nasip etsin herkese.

Hakanyenidinç
09-12-2010, 03:35 PM
bende acemi birliğini ankara / mamakta yaptım usta birliği mardin / midyatta yaptım dövmelerimle ilgili hiç bir sorun olmadı ve yazıcıydım :)