Orijinalini görmek için tıklayınız : göbek piercing ile ilgili
deneze
08-23-2007, 03:17 PM
merhaba , göbegimi deldirmek istiyorum ama sonrasında nasıl zorlukları var merak ediyorum . daha önce yaptıran ve benimle paylasmak isteyen arkadaslar yazarlarsa sevinirim ..ayrıca nasıl bir işlem uygulanıyor off ya , aslında gidip izlemek istiyorum belki fikirim değişebilir :) sevgilier
angel
09-03-2007, 12:01 PM
yok bir zorlukla karşılaşmasın benımde göbegım delik yaklaşık 2 sene oldu bakımını iyi yaparsan ve hijenik bir yerde deldirirsen sorun olmaz
bence daha fazla dusunmeden deldirrrrr:D :D :D
mgoyenc
10-14-2007, 08:16 PM
ben temmuz ortaları göbeimi deildrdm.. ve deliin olduu yer gittikçe azalıo gbi.. demiri daha çok gözüküo sanırım vücut atıck.. :( ama bn atsn istemiorm hçmi yapablceim bşe yok?? 1 ay sora delen adama tekrar gidicm konştk..olmzsa piercing i çıkrcm delik kapndktn sonra tekrar delcz.. ama sora ya gene atarsa vuct??? :( :(
Dragon
10-16-2007, 12:15 AM
Göbeğini deldirdiğin kişi ince almışsa bu tip sorunlar olabilir ama 10mm lik bar değilde 8mm lik barlı piercing alıp takabilirsin.Böylece bu sorundan kurtulabilirsin.Tabiiki incelme hala devam etmiyorsa.Umarım yardımcı olabildim.:)
ada_pamuk
04-06-2008, 12:53 PM
YAA SLM BENİM Bİ SORUNUM VAR 6 AY OLDU GÖBEĞİMİ DELDİRELİ AMA HALA Bİ AKINTI VAR YARASINI HALA KURUMADI :confused: SÜREKLİ TEMİZLETMEKTEN SIKILDIM DAHA 3 GÜN ÖNCE GİTTİN TEMİZLETMEYE AMA Bİ ÇÖZÜMÜ OLMADI İLTİHAP GİBİ SARI SARI AKINTI OLUYO AMA DELDİRDİĞİM ARKADAŞA SORDUĞUMDA İLTİHAP KOKU YAPAR BU İLTİHAP DEĞİL DEDİ :confused: ACI YADA AĞRI YOKTU TAKİ BU YAZIYI SİZE YAZANA KADAR . BGN ACIYO VEE AKINTI GELİYO YİNE SARI VE TEMİZLEMEK İÇİN PİRCİNG İ ÇIKARDIĞIMDA DA ÇOK KANADI VE CANIM YANIYO NE YAPMALIYIM :confused: SÜREKLİ ORAYA GELİP TEMİZLETMEKTEN SIKILDIM BAŞKA Bİ YOLU YOKMUDUR ACABA BUNUN LÜTFEN Bİ CVP YAZARSANIZ SEVİNİRİMM :(
|man!aq|
04-10-2008, 12:59 PM
Bende göbegimi deldirmeq istiyorum ama çoq korkuyorum:( Ama coqda yaptırmaq istiyorum nasıL yencem bu korkumu :confused:
duyqu
08-25-2008, 04:51 PM
slm bnmde göbgm delik we bildgm kadaryla piercing yapılan yerde kanama olmz hatta bikaç yerde okudm we söledndi kanadgı an cıkarn dednio birde akıntı olmsı ii deil bnce cıkar we kapansın sonra profosyonel birine tekrr deldr cnkü bnde ne delerkn ne de sonrasnda kanama olmdı olmmsı doru die biliorm...
umutkoruyan
08-28-2008, 09:47 AM
merabalar piercing yapılma esnasın kana genellikle olmaz ama olmasıda normaldir sonuçta igne ile delinip piercing takılıyo akıntı (irin) v.b sıvıların gelmesi tamamiyle bünyesel bişeydir. piercingini düzenli bi şekilde temizlersen bu tür akıntının kesildigini göreceksin.
x_3bru_x
12-06-2008, 06:06 PM
mrb maltepede oturuYorùmm gôBegimi deldirmek istiyorum fakat bu konu haKkinda hiç Bi fikrim yOok En yaKin Yer neresiDir acaba?? fiYatini Ve YAn etKilerini faLan YazarsaNIz seviNirimm :p
umutkoruyan
12-06-2008, 08:34 PM
merabalar göbegine piercing yaptırdıktan sonra bakımını iyi yapmalı ve piercing yaptırdıgın bölgeyi temiz tutmalısın.Göbegine taktıracagın piercingin titanyum olmasına dikkat et. Çünki en saglıklısı titanyumdur. İyileşmesi için kullanman gereken kremleri ilaçları aksatmadan kullanmalısın.
x_3bru_x
12-07-2008, 04:59 PM
Sàollun cvpLadiginiz için:d
umutkoruyan
12-07-2008, 08:54 PM
rica ederim piercing ile ilgili her türlü soruyu bu başlık altında sorabilirsiniz.
umilit
12-16-2008, 08:57 PM
göbeğimi yaklaşık 9 10 sene önce deldirdim gecenlerde istanbula gittim ve gittiğim gün piercingimi kaybettiğimi anladım. düşmüş. bayram oldugu için açık bir yer bulamadım snra da araya kaynadı yeni piercing almadım. ankaraya döndüğümde diğer piercinglerimden birini takayım dedim deliğin biraz kapandığını fark ettim. sonra daha ince bir küpeyle nefesimi tutup deliği tekrardan açtım. ve sonra piercingimi biraz da zorlanarak geri taktım.
şimdi piercingimin eskisi kadar rahat hareket etmediğini ve sıkışma oldugunu fark ettim ve aynı zamanda ağrı da yapıyor. antiseptik merhem alıp sürmeyi denicem yapabileceğim başka bişey war mı? ağrının sebebi ne olabilir? akıntı veya kanama yok.:confused: :confused:
umutkoruyan
12-16-2008, 09:47 PM
merabalar piercingindeki agrının sebebi muhtemelen zorlayarak açmandır. ama merak edilecek bişey yok kısa zaman içinde eski haline dönüşecektir :) :)
umilit
12-18-2008, 12:24 AM
gerçekten içim rahatladı:) teşekkürler.. kolay gelsin size:D :D
umutkoruyan
12-18-2008, 01:16 PM
rica ederim piercing ve dövme ile ilgili soruları herzaman sorabilirsiniz
pamukkk
02-23-2009, 12:06 PM
göbek piercing tavsiye ederim kesinlikle canınız acımıyor hissetmiyorsunuz bile :)
buse_1198
06-20-2009, 01:19 PM
selamm :)
ben göbeğimi deldirmeyi çok istiyorum...
Ama yazlığa gidicem orda sürekli denize giriyorum ama bi kaç kez aquaparka gidicez acaba sorun olurmu? yoksa bi süreliğine ertelemelimiyim :( ?
AfradoqqY
06-20-2009, 02:10 PM
selamm :)
ben göbeğimi deldirmeyi çok istiyorum...
Ama yazlığa gidicem orda sürekli denize giriyorum ama bi kaç kez aquaparka gidicez acaba sorun olurmu? yoksa bi süreliğine ertelemelimiyim :( ?
havuza girme fakat denize girebilirsin ;)
buse_1198
06-20-2009, 02:45 PM
sadece 2-3 aquaparka gtsemde sorun olr yani :mad::(:eek:
AfradoqqY
06-20-2009, 02:47 PM
sadece 2-3 aquaparka gtsemde sorun olr yani :mad::(:eek:
mikrop kapma ihtimalin yüksek :)
ama denize girebilirsin sorun olmaz.
AfradoqqY
06-20-2009, 02:51 PM
çünkü havuz suyundaki klor piercing'te bakteri üremesine yol açar..fakat deniz suyu tam aksine piercing'i iyileştirir ;)
buse_1198
06-23-2009, 10:12 PM
hmm teşekkürler ...!:)
AfradoqqY
06-24-2009, 12:33 PM
rica ederim ne demek :)
indis
06-11-2010, 10:14 AM
Mrb
3 senedir takmadığım göbek piercingim yerine farklı yerlerden yenisini deldirdim..ama eski delikler açıldı ve iltihap kaptı inanılmaz derecede şiştiler akıntı da var..bactroban kullanıorum 10gündür hiçbietkisi yok..napabilirm??
senadogan
09-06-2010, 01:16 PM
ya ben geçtiğimiz mart ayında gobegıme pıercıng yaptırdım.hıc canım yanmadı cok memnundum.deldırdıgım yer 1hafta kadar ılac surmemı soyledı.teramisin mi ne öyle bişeyler.sürdüm.sonrada pıercıngımı 2 hafta sonra cıkardım temızledım.ondan sonra duzenlı olarak degıl,ara ara oksıjenlı suyla temızledım.yara olmaya baslamıstı.alt delıgın oldugu yer sıstı kan topladı gıbı..şuandada kapattım pıercıngımı bugun cıkardım.cunku sankı gobegımden bagımsız bı sıvılce gıbı duruyor.kan topladı kızardı ve sıstı,ama acımıyor.ve cok ınceldı sankı kopucak gıbı. ne yapmalıyım?
Dragon
09-13-2010, 03:32 AM
Piercingi çıkartmakla en iyisini yapmışın zaten deri incelmiş.Doğru karar.Sonrasında irin varsa onu çıkartmaya bakın orda kalmasın.
senadogan
09-14-2010, 10:43 PM
yok hayır kapandı suanda tamamen delıkler falan bellı degıl,sadece cok kucuk bı sıslık kaldı hatta sıs bıle sayılmaz,ama mor.bi sorun olur mu?
beren
10-07-2010, 05:15 PM
merhaba göbeğimi deldireli 1 ay oldu ama önemli bir sorunum var. izmirin en iyi yerinde yaptrdım cok guvenerek gttım ama deldırdıkten sonra sorn cıktıgı ıcın pıercıngı cogu kez degıstırdıler sımdı de acayp uzun bı pıercıgm var gobegımden dısarı cıkıyor. bunu takmalarına sebep olan olay gobegımın kızarıp ıltıhaplanması ayrıca ust delıgın alt kısmında sısme (pörsüme gibi) olması. ne yapıcam bılemyrm yarn baska yerlere gıdıcem tıtanyum oldugundan emın oldugum pıercıngi alıcam kapı kapı cozum yolu arıyıcam ama sız ne onerırsınız ne yapmalıyım lutfen yardım edın cnku hıc ama hıc cıkarmak ıstemıyorum :( :( :(
Mezzanine
12-13-2010, 09:27 PM
Merhabalar ben 3ay önce göbeğimi deldirdim 1ay önce 1günlüğüne çıkardım delik kapandı tekrar taktırdım piercingi.Bu aralar etrafı acayip kaşınıyo ve kurudu sabunlu suyla temizliyorum rif ampul kullanıodum bıraktım napmalıyım kuruluğun geçmesi için?Krem de sürdüm pek fayda etmedi
derya
11-04-2011, 05:30 PM
merhabalar'
ben gecen sene ekim ayinda gobegime piercing taktirdim. belli bir zaman ilk takilan piercingi kullandim fakat daha sonra tasi ustte olan bir piercing taktim ve sanirim bu biraz agirlik yapti deriye ve deri inceldi ve 2 gun evvel piercingimi cikardim ve o ince deride suan koptu. tekrardan deldirebilirim o sorun degil fakat kopan tarafin yanlarindaki derimde kabarti kaldi/ yani iki taraftada derim hafif tumsek olustu bunu nasil duzeltebilirim. direk ikinci kez deldirsemmi yoksa bir cilt doktoruna gidip onlari duzelttirsem mi tam ne yapacagimi bilemiyorum sizden yardim almak istedim. Simdiden cevabiniz icin tesekkurler. iyi calismalar....
Dragon
11-06-2011, 10:31 PM
öncelikle doktora gitmeni tavsiye ederim. Tekrar delimde sorun olmaz. Yeterki profesyonel bir stüdyoda delim işlemi yapılsın...
derya
11-15-2011, 07:42 PM
oncelikle tesekkurler:) bir cilt uzmanina gostertim kendisi uyusturarak alabilecegini soyledi. bu islemi yaptiktan ne kadar sonra tekrar deldirebilirim.
Dragon
12-27-2011, 05:23 PM
İşlemi yapan doktorunuz bu konuda size açıklayıcı bilgiyi verecektir.Neticede biz deri bölgesini deliyoruz sorun çıkmayacaktır, fakat yinede doktorunuza sorunuz. Teşekkürler tekrar geçmiş olsun...
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.