PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ilk Dövme için bölge ve model seçimi

Dragon
05-08-2008, 04:20 PM
Dövme; hafife alınacak, aman vücudumda olsun işte denecek bişi değildir,iyice düşünmek tekrar düşünmek ve yine düşünmek gerekiyor.Sonrasında dilediğiniz dövmeyi yaptırmak size kalmış.

Bölge seçerken; önünüzdeki mesleki yaşantınızı, kısa kollu gömlek vb giyineceğinizi, bayanların etek şort giyinebileceklerini dikkate almaları gerekmektedir. Günümüzde popüler olan ama yarın hiçbir anlam ifade etmeyecek simgelerden, siyasi simgelerden,dini simgelerden,anlamsız şekillerden,anlam ifade eden sonradan anlamını kaybedecek motiflerden uzak durulmasını şiddetle tavsiye ederim.
ilk dövmede bölge seçerken; elinizin üstü,yüzünüz,boynunuz gibi sadece dövmeyi afişe etmek ve gösteri amaçlı dövmeler tercih etmeyiniz.
Dövmeyi yaptırırken istediğimde sildiririm ne olacak gibi cahilce fikirlere kapılmayınız.
Sevgili veya partnerinizin dövmelerini evlenmeden yaptırmayınız.Sıkıntısını siz çekersiniz.
Çevrenizdeki arkadaş ve dostlarınızn söylediklerine dikkat edin ama son kararı siz verin yinede.
Başkalarının vücudunda gördüğünüz dövmeyi ilk dövmeniz olarak tercih etmeyiniz.Sizi ifade eden bir model seçiniz.
Dövme konusunda her konuşuluna kulak asmayın profesyonel arkadaşlara danışınız.
Bu kadar dikkatli davrandıktan sonra size diyebileceğim tek şey
Vücudunuzda sizin için özel bir dövmeyi taşıma keyfine varmanız.

gotic90
06-15-2009, 05:25 PM
merhaba bi sorum olacak.ben geçici dövme istiyorum fakat cok göz önünde olmaması lazım ama yine de cok gizli olmamasını istiyorum.hala nereme yaptıracağıma karar verebilmiş değilim.bana tavsiyeniz olabilir mi (=

Gamze Saraç
06-15-2009, 06:45 PM
merhaba bi sorum olacak.ben geçici dövme istiyorum fakat cok göz önünde olmaması lazım ama yine de cok gizli olmamasını istiyorum.hala nereme yaptıracağıma karar verebilmiş değilim.bana tavsiyeniz olabilir mi (=

biz geçici dövme yapmıyoruz.. Ayrıca dövmenizin yerini kendinizin seçmesi daha dogru olacaktır.. Ben yine de sorunuzu cevapsız bırakmamak için 2 örnek veriyim ama kararı siz verin yine de.. Kürek kemiğinize veya ensenizin biraz altına yaptırabilirsiniz.. iyi günler

gotic90
06-15-2009, 07:29 PM
çok teşekkürler(=