Orijinalini görmek için tıklayınız : 6 aylık ozel dowmeler varmi
feraz
08-16-2007, 07:00 PM
slm ben dowme yaptirmak istiyorum ama ailem bu işe kar şi bende bikaç arkadaşimdan duydum ki 3ve 6 ay arasi kalan döwme gibi bişiler varmış ama hint kınasi deilmiş gerçekten doğrumu ve doğruysa siz yapiyor musunuz
powertattoo
08-18-2007, 09:06 AM
selam kardes ıstersen ben yanıtlayım ole bı konu var ama kanserojen madde oldugundan dolayı kımsede gormus degılm suana kadar sen ıyı dusunup karar ver ve bodydragon studıo'suna gel yardımcı olacaklarından emınım
sunrise
10-23-2007, 11:03 AM
su 6 aylık yada 3 aylık dovme hakkında acıklayıcı bılgı ıstıorum acil hmde bnde kınayla gecıcı olarak yapıom we su uzun surelı fakat kalıcı olmayan dovme cok ıstenıo bnden o yusden bulmam lasım warsa malzemeleri yada ne bılım acıklasanız sevırınım
Dragon
11-30-2007, 01:06 AM
Arkadaşlar benim bildiğim 3,6 ay veya 1,2 senelik dövmelerin olmadığıdır.Ancak burada 1 parantez açıp şunları yazmam gerekiyor.Özellikle kalıcı makyaj yapan arkadaşların 1,2 senelik dövme deyip kalıcı makyaj boyalarıyla yaptıkları dövmeler var.Burdaki mantık kalıcı makyaj boyaları ciltden daha kolay uçtuğu ve zaman içinde kaybolduğu için yapılacak dövmeninde zaman içinde kaybolacağını düşünüyor bu arkadaşlar.Oysa kalıcı makyaj yüz bölgesine yapılmaktadır ve cildimizde en fazla deformasyon yüz bölgesinde oluşmaktadır bu yüzden kalıcı makyaj 1,2 sene sonra kaybolmaktadır.Vücudumuzun diğer bölgeleri böyle değildir 2 sene sonra tabiki kalıcı makyaj boyası ile yapılan dövmede hafif bir solma olacaktır ama tamamen çıkması mümkün değildir.Lütfen kalıcı makyaj boyalarıyla vucüdunuza dövme yaptırmayın sonrasında sorunu siz yaşarsınız.Teşekkürler.
kwnc26
02-13-2009, 12:22 AM
aslında bende cok ıstıyorum fakat hem aile hemde günah oldugu ıcın yaptıramıyorum qercekten 6 aylık dovme falan yapıyorsanız ve 6 ay sonucunda kesın cıkıyorsa yuzde yuz yaptırırım fıyat ne olursa olsun
byapo61
02-14-2009, 09:17 AM
Yok Öyle Dövmeler Arkadaşlar..
Tamamen Para Hırsına Bürünen Kişilerin Yapıgı İşler Bunlar..
Dikkatli Olmakta Fayda var ...
İyice Araştıralım...
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.