PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DÖvme Hk.

yalı tattoo
07-30-2007, 04:12 PM
yaptıgım dovme calısmalarında beyaz ve sarı renkler kısa zamanda canlılıgını kaybedıyor izmire ugrayan tum toptancıların boyalarından kullandım hepsı bırbırının aynısı bu konuda bilgisi olanların fıkırlerını beklıyorum sımdıden tesekkurler

MurçO
08-03-2007, 01:12 AM
doĞru sööLüyosun benim abimdede sarı ve beyaz renkler siliniyo.. bu genel bi sorunmu acaba :confused:

Dragon
08-12-2007, 04:31 AM
Slm
hayir arkadaslar yok bole bisi.Tabiki sari ve beyaz daha zor islenir ve zor tutar, bana sorarsaniz kullandiginiz boya markalarindan olabilir.Bizim boyle bi sorunumuz yok mesela...:D

tattoos
09-30-2007, 01:38 AM
ben buna pek katılmıyorum tabiki boyanın kaliteside önemli ama bide ilginçtir beyaz boya Türklerde pek tutmaz.Genelde rengi gider 6 ay sonra falan.

Dragon
09-30-2007, 06:39 PM
slm arkadaşlar
Türklerde tutmaz lafı çok ilgimi çekti.Dünyadaki bütün ırklarda tutuyorda (buna siyahi olanlarda dahil) Türklerde niye tutmuyor? Sanırım bu arkadasımız orjinal boya hic kullanmamıs...Tabiki birde beyaz boyayla çalışmayı bilmek gerekiyor.Tüm boyalar tutar eğer boyan kaliteli ve orjinal boya ise.

mLTmist
11-08-2007, 05:20 PM
ımm..arkadaslar ortalama fiyatlar ne kadardır diyip konuyu saptırcam biraz :confused:

Dragon
01-07-2008, 12:55 AM
Merhabalar
Küçük bir not vereyim bu arada birçok dövme boyasını kullandım bunun yanında değişik ülkelerde kullanan dövmecileride gördüm ama intenze snow white opaqua kadar iyi sonuç vereni görmedim.

akartakar
04-11-2010, 12:54 PM
beyaz ve sarı boya tutmaz diye bişi yok siz makine kullanmasını bilmez iseniz tutmaz tabiki tutturan nasıl tutturuyo alla alla :):)