Orijinalini görmek için tıklayınız : dövme yaptırcaklara
hebele
07-27-2007, 06:24 PM
mrb benim omuzumda renkli bir dövme var. hatta vaso nun galerisinde fotoğrafı var. ilk yaptırdığımda dövmem çok güzeldi çok parlak renkleri vardı herkes bayılıyordu. hala çok güzel ve yine herkes begeniyor ama biras rengi soldu:( burdan dövme yaptıracak arkadaslara benden bir tavsiye benim dövmemin solmasının nedeni daha kabukları soyulmadan duşta lifle kendim soydum. oysa dövmecim beni uyarmıştı sakın soyma diye.. yani dövme yaptırcak arkadaslar dövme tam iyileşene kadar çok dikkatli olur ve dövmecinizin sözünden çıkmazsanız dövmeniz çok daha uzun yıllar boyunca parlaklığını ve canlılığını korur...
MurçO
08-03-2007, 01:03 AM
Bende 17 Yaşındayım ve dövme yaptırcam.. evde site site dövme arıyorum.. ama bulamıyorumda.. eğer Elinde güzel tatto stili olan varsa bana yollarsa çok sevinirim :)
Dragon
08-12-2007, 04:41 AM
merhabalar
Arkadasimizi kutlamak istiyorum gercek anlamda bir itirafta bulunmus.Gercekten lutfen dovmecinizin dediginden disari cikmayin arkadaslar.Sonrasinda siz kazanacaksiniz cunku hayatiniz boyunca tasiyacaginiz dovmenizin guzel gozukmesi elinizde.Lutfen soylenilenlere kulak verin. Tesekkurler.:)
mLTmist
11-08-2007, 05:12 PM
ya arkadaslar bende yaptırcam ama kendime göre bisey bulamıyorum hani sürekli birlikte yasıcamız icin beni yansıtan bisi olmasını istiyorum elinizde farklı bisiler warsa banada gönderirmisiniz yA :(
Dragon
11-13-2007, 08:50 PM
Dövme resimleri bölümümüzde linkler var lütfen oradan tıklayarak sitelerde kafanıza uygun modeller arayınız.;)
eagle_21
11-27-2007, 06:04 PM
merhaba arkadaşlar avatarımdaki dövmeyi yaptırmak isitiyorum yapan elamam ii yapmış ama omuza oturtamamış benimki oturacak daha ii olacak :) neyse izmirde bir yere danıştım profesyonel hijyenik bi yerdi ancak o yer ile ilgili fiyatının yüksek olduğu bilgisini aldım diğer yerlere nazaran bana izmirde profesyonel hijyenik ve ucuz vasat değil ama ekonomik :) bi yer tavsiye ederseniz cok sevinirim şimdiden ilginiz için tskkürler
aynen bu msjımı baska bir forumda paylaştım arkadaslar ve oradan bir arkadas bana yalı tattoo ismini verdi ve google da ilk aramamda bu forum cıktı ve dragon nickli arkadas buranın sahibimi acaba ve sahibi ise bana yardımcı olursan sevinirim şimdiden tskkürler :)
eagle_21
11-29-2007, 04:00 PM
forumla ilgilenen kalmamış galiba dövmeci abimiz köşeyi döndü galiba:D
Dragon
11-30-2007, 01:22 AM
heehehe buradayım.İzmirde dövme yaptırabileceğin çok fazla mekan var ve hepside benim dostum.Sen söyle nasıl isim vereyim şimdi.:confused:
eagle_21
12-02-2007, 03:15 PM
heehehe buradayım.İzmirde dövme yaptırabileceğin çok fazla mekan var ve hepside benim dostum.Sen söyle nasıl isim vereyim şimdi.:confused:
sen yapıyorsun sanırım hepsi benim derken yalı da senin oluyo herhalde kendi ismini vermen yeterli herhalde :D bana özelden msn adresini falan verebilme imkanın varsa konusuruz durumu şimdiden teskkürler
Dragon
12-06-2007, 11:46 AM
Benim arkadaşlarım diyorum yanii.Bu yüzden isim vermem yanlış olur.Sitemde msn adreslerim var demekki iyi incelememişsin dostum.Seni biraz yoracam ama siteme bakarsan mail adresime ulaşabilirsin.:D
DikTaToR
01-04-2008, 01:01 PM
ya Dragon senden bir ricam olucak ben 16 sında taksimdeki yerinizde Dövme yaptırmayı düşünüyorum.. cok Arastırdım kartaL kafası yaptırcaktım Bilegime ama cevreme sordugumda Pek hos durmucanı sölediler.. Simdi motif arıyorum Bütün linklerini gezdim ! Senden bir tavsiye iştiyorum.. yada BİLEGe Yapılan Dövmeler diye Bir Forum acarsan Sewinirim Simdiden Tskler!.. AYAK BİLEGİ DEİL KOL BİLEGİİİİİİİİİİ Yanlız :)
Dragon
01-04-2008, 06:48 PM
Bu konuda da bişiler düzenliyorum fakat zaman denen lanet bişi var hayatımızda dimi.En kısa zamanda yetiştirmeye çalışacağım.
DikTaToR
01-11-2008, 09:05 AM
ya dragon abi ! bir cok arkadasım Dövme konusuna Sıcak yaptırmak isteyende cok Malum Ögrenci adamın Ögrenci Cevresi :)) ama Tabii Simdi bana bu zevk işidir maddiyat olarak iyisen yaptır falan diyebilirsin.:) ben Birsey Sormak istiyorum!..Kullandıgınız Makinelerin Turbo Sistemi yada Yakıt ihtiyacımı var?.:) dövme makineleri Taksi mi ?. Taksi metre gibi acılıs fiyatları duyuyorum. Kimi 50 dio kimi 100 kimi 150..?.. yoqsa Piyasadaki Dövmeci arkadaslar Ne Koparırsam KARDIR Mantıgı ile mi calısıo?..
Dragon
04-19-2008, 11:51 PM
Merhaba
dövmede neden açılış fiyatı konuyor sana açıklayayım.Profesyonel stüdyolarda
kişiye özel ekipmanlar kullanılır.Yani sana özel malzemeler kullanılır ve atılır.Bu ekipmanların bi maliyeti var.Ayrıca yapılacak işin emeği ve diğer malzemelerde işin içine girince açılış fiyatı koymak zorunluluğu otamatik olarak ortaya çıkıyor.Dövmeciler derneğinin aldığı karar gereği minumum açılış fiyatı 80YTL'dir.Umarım yardımcı olabildim.
helena
05-21-2008, 12:23 PM
istanbuldayım burada temız ama ekonomık dovme yaptırmak ıstıorum yardımcı olabılırsenız sevırım..
Dragon
05-28-2008, 01:15 AM
Bizim fiyatlarımız sizin için uygunmu bilemiyorum en iyisi bizi ziyaret edin ve beraber görelim:)
morbiddark
06-27-2008, 04:41 AM
Allah ım dövmeci abi burda :D
Derdimi anlatmam lazım yaa :D
ben 17 yaşında çocuk sayılan bi genç kızım :)
dövme yaptırmayı çok istiyorum
İlk bileğime ay yıldız yaptırmak istiyorum küçük değil büyük de değil ama :))
sonrada omzumdan eklem yerime dirseğe kadar bi dövme düşünüyorum yıldız bir sürü bir sürü :D
ama tabi bu ailemden gizli olacağı için masrafı bana ait :D
yani tam demiyorum kabaca düşünürsek ne kadar olur bu dediklerim ona göre kendimi hazırlamam lazım ona göre para ayırmam lazım :))
Yardım edersende çok sevincem :))
umutkoruyan
06-27-2008, 08:13 AM
meraba öncelikle şunu belirtiyimki 18 yaş altına dövme yapmıyoruz eger ailenden biriyle ( anne,baba ) gelirsen yapabiliriz
istedigin şekilde yıldızlar ve daha fazlası elimizde mevcut yanlız fiyatı vermemiz içn sutudyamuzu ziyaret etmeniz gerekmektedir çünkü nasıl bir dövme yaptıracagını görmemiz ve sana en uygun en güzel şekilde durmasını belirlememiz gerekmektedir.sonuçta kalıcı bir şey oldugundan aceleye gelmemesi gerekmektedir. iyi düşünmen gerekir.
morbiddark
06-27-2008, 02:48 PM
Ama neden seneye kadar nasıl beklicem ki ben
İzin verseler ben seve seve getiricemde malesef :(
umutkoruyan
06-27-2008, 05:41 PM
dövmen için biraz sabır etmen gerekiyo ozaman :D
birazcık :D:D:D:D
morbiddark
06-27-2008, 10:48 PM
ya bi kerelik yapsanız olmaz mı :(:(
Fena hevese geldim hevesim kaçar falan korkarım ben :D
umutkoruyan
06-28-2008, 08:35 AM
malesef yapamayız ailenle gelirsen ancak dövmeni yapabiliriz :D
morbiddark
06-28-2008, 12:44 PM
Yani bu Seneye kadar yaptıramam mı demek :(
umutkoruyan
06-28-2008, 01:19 PM
biraz öyle oluyo :D
umurpolat
07-06-2008, 08:14 PM
Bende 17 yasinda Gench bi delikanliyim xD bende dovme yaptiricam walide ile konustum onayini aldim yanliz fiyat istiyorum sizden kolumun dis tarafina k.ataturk imzasi yaptirmayi dusunuyorum bu bana ne kadara patlar ?:D bide bu arada acik adresinizi verirseniz sevinirim :)
umutkoruyan
07-07-2008, 10:10 AM
ailen izin verse bile dövmeni yapmamız için anne veya babanla studyomuza gelmeni istiyoruz 18 yaşında olmadıgın için emin olmamız lazım fiyat vermemiz içinde studyomuzu ziyaret edersen net bir fiyat verebiliriz
umurpolat
07-13-2008, 11:40 PM
walideyle Gelicem zaten onun icin o konuda sorun oLmaz acik adres alabilrmiyim ?
umutkoruyan
07-15-2008, 10:55 AM
istiklal cad vakıfgökcek iş hanı no:36/5 taksim /istanbul dragon tattoo 0212 293 36 35
ersinca
01-12-2009, 12:14 AM
selamlar.bnm bi derdim var umarım çözebiliriz.mersinde 3-4 ay önce bir dövme yaptrdım ve dövme yaptrdgma deglde dövmeyi dandik bi yere yaptrdgıma pişman oldum..sağ kolumda bir poseidon var renkli.aklımdaki düşünce bu dövmenn üstüne (dövmenn üstüne baska bi dövme yapılırmı bilmiyorum) başka bir dövme yaptrmak veya önce bunu bi şeklde sildirip tekrar bi dövme yaptrmak..bana bilgi verebilirsenz çok sevinrm.
umutkoruyan
01-12-2009, 01:10 AM
meraba dövme yaptırmadan önce teşke iyicene bi araştırsaydın yapan kişinin işciliklerini bi kontrol etseydin... dövmenin üzerine başka bir dövme ile kapatabiliriz (cover up) bunun için studyomuza gelebilirsin sildirme ise çok masraflı. Kesin silinme sonucuna ulaşacagınıda sanmıyorum zaten sonuçta yine dövme yaptırmak istiyorsan üzerine yeni bi dövme (cover up) yapabiliriz
tugcedmrl
04-01-2009, 08:34 PM
merhaba ben omzuma 3 tane kelebek yaptırmak istiyorum her biri 3*3 yada 4*3 olur die tahmin ediyorum bana ortalama bir fiyat werebilirseniz sewinirim
şimdiden teşekkürler....
Dragon
04-02-2009, 05:21 AM
Merhaba
Öncelikle dövme fiyatlarını forumdan vermiyoruz mail yoluyla yaptırmak istediğin dövmeyi ve yaptıracağın boyutu cm olarak bize yollarsan anında fiyat alabilirsin. Fiyatlandırma konusunda söyleyebileceğim; açılış fiyatımız 100TL Yapılacak dövmenin boyutuna ve işçiliğine göre fiyat değişir.Umarım yardımcı olabildim...
tugcedmrl
04-02-2009, 03:21 PM
ewt tşk ederim sanırım bu konuyu sizinle yüz yüze görüşürsem istediğim dövmeyi daha ii ifade edip sağlıklı bi karar werebilirim...
bosnak
05-04-2009, 06:45 AM
Merhaba,
Sol omuzum üstüne ve kürek kemiklerimin arasına olmak üzere iki adet dövme yaptıracağım ama yaklaşık iki yıldır aramama rağmen halen ''işte budur'' dediğim bir dövme bulamadım.
İstanbul dışında oturduğumdan sizin için uygun bir haftasonu gelip hem sizinle tanışmak hemde fikir alış verişinde bulunmak istiyorum.
Gamze Saraç
05-07-2009, 02:09 PM
Merhaba,
Sol omuzum üstüne ve kürek kemiklerimin arasına olmak üzere iki adet dövme yaptıracağım ama yaklaşık iki yıldır aramama rağmen halen ''işte budur'' dediğim bir dövme bulamadım.
İstanbul dışında oturduğumdan sizin için uygun bir haftasonu gelip hem sizinle tanışmak hemde fikir alış verişinde bulunmak istiyorum.
Tabiki istediğin zaman stüdyomuzu ziyaret edebilirsin.
Forum içindeki "dövme resimleri " ve "dövme flaşları" adlı konubaşlıkları altındaki resim arşivimizden de fikir alma konusunda yardım alabilirsin.
İletişim bilgilerimiz sitemizde mevcut , gelmeden önce ordan da bize ulaşabilirsin.
ŞENEL
05-12-2009, 04:27 PM
Merabalar ben bı dovme arastırıyorum hadıse ve hulya avsarda varmıs kız kardeslerın sevgı bagıymıs sembolun adı bulmakta yardımcı olursanız cok sevınırım bız 3 kız kardesız ve yaptırmak ıstıyoruz tesekkurler
Gamze Saraç
05-12-2009, 04:41 PM
Merabalar ben bı dovme arastırıyorum hadıse ve hulya avsarda varmıs kız kardeslerın sevgı bagıymıs sembolun adı bulmakta yardımcı olursanız cok sevınırım bız 3 kız kardesız ve yaptırmak ıstıyoruz tesekkurler
bizim arşivimizde böyle bir kayıt yok malesef ... üzgünüm
ayrıca sizin kardeşlerinizle bağınızı göstericek bir dövme için, başkasının ifadesi olan bir figürü kullanmanız ne kadar dogru bilemiyorum.. sizi ve kardeşlerinizi yansıtacak birşey olması hatta size özel ve dünyada başka kimsede olmayan bir tasarım çizdirip onu yaptırmanız daha anlamlı değil mi sizce de.. Yine de siz bilirsiniz tabi :)
İyi günler
merhaba ben daha yenı uyeyım ....benım ayagımda nır ejderha resmı war ve nefret ettım 17 yasındayken yaptıydım meraktan ve hıc gusel olmadı ve ne yapacagımıda bılmıyorum ...lutfen bana yardımcı olurmusun dragon....kapatmayı denedım daha cok buyuk olacakmıs dedıler...duzelteyım dedım kımse yardımcı olmuyor ....ne yapmam gerkektıgını soyleyebılırmısın...?
Gamze Saraç
06-09-2009, 07:38 AM
merhaba ben daha yenı uyeyım ....benım ayagımda nır ejderha resmı war ve nefret ettım 17 yasındayken yaptıydım meraktan ve hıc gusel olmadı ve ne yapacagımıda bılmıyorum ...lutfen bana yardımcı olurmusun dragon....kapatmayı denedım daha cok buyuk olacakmıs dedıler...duzelteyım dedım kımse yardımcı olmuyor ....ne yapmam gerkektıgını soyleyebılırmısın...?
selam arkadaşım..öncelikle cover up yapılan dövmelerin genelde daha büyüdüğü doğru bir genelleme olmakla birlikte senin dövmeni görmeden bu konuda sana herhangi birşey söylememiz veya yardımcı olmamız imkansız malesef. Bacağındaki dövmenin bir resmini çekip sitemizdeki iletişim mail adresimize isteklerinle birlikte detaylı olarak mail atabilirsen yada eger imkanın varsa stüdyomuza kadar gelebilirsen senin sorununu çözmeye çalışabiliriz. şimdilik hoşçakal
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.