PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dövmecinin Kalitesi

wisered
04-25-2008, 09:59 PM
Merhabalar
öncelikle forum için teşekkürler
benim bir sorum olucak günümüze piyasada birçok dövmeci bulunmakta ve bunlar kendi stüdyolarına yurtdışında yapılmış harika dövme resimleriyle süsleyip bunların hepsini ben yaptım diyebiliyor ki bunu internet sitelerinde bile gösterenler maalesef var .
Genel olarak stüdyolar aynı ebatlarda ve aynı tiplerde . benim sadece anlayabildiğim kadarıyla sterilizasyon cihazlarına bakarak ii bu işini gerçekten iyi yapabilir gibi düşünüyorum tabi bunun boyası makinesi vb birçok şey var .

bu yüzden size sormak istiyorum bir dövmecinin kaliteli mazleme kullandığını nasıl anlarız varsa kaliteli boya isimlerini bizimle paylaşırsanız veya başka bilmemiz gereken birşey varsa söylerseniz sevinirim
zaten kendinizde başka konularda belitmişsiniz bu dövme sizinle hayatboyu kalıcak o yüzden iyice karar vermek gerek diye .. Bu kararı veripte insanlar istemedikleri iğrenç şekilleri vücutlarında taşımasınlar ... Bunun azabını çeken birçok kişi tanıyorumda ...

şimdiden teşekkürler

ıceman
04-28-2008, 09:12 PM
öncelikle bu sitede dövme malzemeleri bölümünden boya markalarına bakabilirsin.ikincisi zaten gerçekten iyi dövme yapan stüdyoların isimlerini heryerden duyabilirsin.birde stüdyoya gidip kendi orjinal el çizimlerine bakarsan birazcık daha fikir sahibi olabilirsin.

Dragon
05-01-2008, 10:31 PM
Merhabalar
Buradan tüm dövme yaptıracaklara şu boya markaları süperdir diğerleri tu kaka demem yanlış ve anlamsız olur.Ayrıca markalar hakkında bilgi almak isteyenler forumdaki dövme malzemeleri bölümümüzden bunlara bakabilir.Bazı arkadaşlar sitelerine böyle anlamsız şeyler koyabiliyor.Bu konuda dövme yaptırmak isteyenlerin iyice araştırma yapması gerektiği ortaya çıkıyor.Keşke herkes biraz daha duyarlı olabilse bu konularda.

akartakar
04-11-2010, 12:50 PM
dövme boyalarına gelince türkiyede bilinen 4 5 markadan baska daha iyi dövme boyaları avrupada mevcut kaliteli malzemeyede gelince kimseye güvenilmez duduguma göre çinliler dövme malzemesi satısına baslamıs :S yani güven kalmadı kimseyee elinizden geldiğince avrupadaki dövme malzemecileri ile irtibata gecin güvenilir yerler bulmaya calısın

Dragon
04-14-2010, 02:55 PM
Dövme boyalarında Türkiyede bilinen dövme boyaları Amerikan menşeyli boyalardır.Zaten ençok kullanılan dövme boyaları bunlar.Avrupanın boya markaları var ama çok kaliteli değiller.