PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : dil piercingi ile ilgili

hebele
07-27-2007, 06:12 PM
slmm ben daha önce size dövme yaptırmıştım.. şimdide dilimi deldirmek istiyorum. dilimi daha önce iki defa deldirdim ilkinde iğne ikincisinde spreyle uyuşturdular. siz hangi yöntemi kullanıyorsunuz? öğrenebilirmiyim?? bi de 3. ye deldireceğim için yine de deldirdikten sonra dilimde şişlik olacakmı??

Dragon
08-12-2007, 04:27 AM
Merhabalar
Bizde kesinlikle igneyle uyusturma yontemi kullanilmaz.Genelde tum dunyada uygulanan spreyle uyusturma yontemiyle uyusturuyoruz.Evet bu seferde sislik olacak tabiki dogal olarak.:)
Not: Lutfen igneyle uyusturma yapan arkadaslari tercih etmeyin, bu yontemi kullanan arkadaslarin igne kullanma hakkinda sertifika ve egitimleri olup olmadigini sorun lutfen, tabiki Turkiye cumhuriyeti saglik bakanligindan.Oyle ne oldugu belli olmayan bi suru sertifika var.onlara kanmayin lutfen....:D

babythepunk_girl
12-16-2007, 05:35 PM
yha bn kendı kendıme deliorum uyuşturmadan ve hiç acımıyo çenemde 3 tane kaşımda 1 tane var ama bn şimdi dilimi delmek istiyorumm ama beni çok korkuttular kendım delmek istiyorumm sizce çok mu acıyo veya o sprey özel mı yksa kulak delinirken sıkılan spreylerden mı?lütfen acil cvp pls dilimde piercing istiyorummmmmmm:eek: :p :) ve lütfenn ACİLLLLLLLLLLLLLL

Dragon
12-17-2007, 12:19 AM
Bak sana tavsiyem kesinlikle kendin delim yapmamandır.Bu işi gerçekten eğitimini alarak yapmaya çalışman doğru olan değilmi.Üstelik dil delimi tehlikelidir.Bu konuda sana yardımcı olacak bilgileri buradan yazmamı beklemiyorsun sanırım.Profesyonel bir stüdyoya giderek delimini yaptırmanı tavsiye ederim.Mesela bize:D

xpink.starx
05-22-2008, 07:15 PM
ineyle uyusturma cok saçma bence hatta benim bildigim spreyle uyusturuluyor benim dilimde suan 2 tane var dil herzaman ilk hafta şişer eyer şişliyin 1 haftadan önce inmesini rahat rahat yemek yemek istiyorsaniz dedigim ilacı kullanin
Klamoks 1000 mg gunu gunune kullanirsaniz diliniz 1 haftadan daha once iyileşicektir :) :cool:

crazy monkey
10-08-2008, 04:01 PM
slms
ben dile piercing yaptım tam 1.5 yıl önce 2 ay önce çıkarttım altında hafif iltihap oluştu tantum gargara ve piraldyne kullanıyorum,geçer mi sizce yoksa 1 piercing uzmanınamı göstermelimiyim dilimi.işim gereği çıkartım tüm piercingleri,belli süre sonra tekrar yaptırıcam aynı yerlere zarar olmaz sanırım ve dile iltihap geçtikten ne kadar süre sonra yaptırmalıyım.

Dragon
10-09-2008, 12:56 AM
Evet doğru yoldasın bu söylediklerini kullanmaya devam et geçecektir.Ağız için antibakteriyel sıvılardanda kullanmalısın.Böylece piercingin kısa sürede iyileşecektir.Piercing iyileştikten 2-3 hafta sonra yine piercing yaptırabilirsin aynı bölgeye.

Asi_Ruh
05-09-2009, 09:22 PM
Mrß : )
ya ben yeni dil piercing yaptırdım.! Daha 2 gün oldu
acaba ne zaman yemek yiyebilirim ( sert yemek ) Örn Börek Cikolata Bisküvi vs. .. dilimde piercing kullandıgım süre zarfı boyunca ben Bira gibi alkol içemiyicekmiyim
cok souk ve cok sıcak yeme dediler herşeyin ılık olsun ben dondurmasız duramam cappuccinosuz yapamam ! Acaba bunları kullansam bi sorun cıkar mı ?
Şimdiden teşk. ederim (A)
Cok soru sormusum :P

Gamze Saraç
05-11-2009, 03:47 PM
Mrß : )
ya ben yeni dil piercing yaptırdım.! Daha 2 gün oldu
acaba ne zaman yemek yiyebilirim ( sert yemek ) Örn Börek Cikolata Bisküvi vs. .. dilimde piercing kullandıgım süre zarfı boyunca ben Bira gibi alkol içemiyicekmiyim
cok souk ve cok sıcak yeme dediler herşeyin ılık olsun ben dondurmasız duramam cappuccinosuz yapamam ! Acaba bunları kullansam bi sorun cıkar mı ?
Şimdiden teşk. ederim (A)
Cok soru sormusum :P

selam
öncelikle şunu söylemeliyim ki her kişinin bünyesi ve iyileşme süresi farklıdır.
Örneğin ben deldirdiğim gün 1 ekmek yiyebiliyorken arkadaşım suyu bile zorla içiyordu
Sen zaten hissedersin yemek yiyebileceğin zamanı ...
Katı yiyecekler yerken zonklama yada zorlanma hissedersen hiç zorlamaz biraz daha beklersin ama eger herhangi bir zorlanma hissetmiyorsan artık katı yiyeceklere geçebilirsin demektir.

çok sıcak ve çok soguk yiyecekler hem senin için acılı bir deneyim olabilir hem de yaranın iyileşme sürecini geciktirmesi bakımından gereksiz bir davranış olacaktır.. Ben 1 haftayı tamamlamanı öneririm sana.. bu süre içinde ılınmış içersin cappucinonu napalım :)