Orijinalini görmek için tıklayınız : pratik yapmak için tavuk derisine yapabilirmiyim
ıssızadam
06-20-2010, 12:41 PM
kalıcı dövme öğrenmek istiyorum.ama ilk çalışmamı insan üzerinde denemek istemiyorum.tavuk derisi ne yapılıyormuş muhabbeti var ama ciddimi gırgırmı bilmiyorum.oluyormu deneyen varmı.yada başka ne önerirsiniz insan derisine yakın
Dragon
06-20-2010, 01:48 PM
Pratik yapmak için suni derilerimiz var ve dükkanımızda satılmaktadır.Kolayca pratik yapabileceğin insan derisine bezeyen çalışma derisidir. Lütfen telefonla bize ulaşın yardımcı olalım.
ıssızadam
06-21-2010, 11:20 AM
2 dövmeciye sordum suni deriyi pek tavsiye etmediler gerçekçi değilmiş tavuk felan dedi biri ama gırgırmı ciddimi anlamadım
Dragon
06-29-2010, 12:19 AM
Dalga geçmişler senle. Suni deriden başka yol yok vardaa o daha zor. Canlı domuz bulacaksın ve üzerine çalışacaksın avrupada genelde öle yapıyordu acemiler.Şİmdi herkes suni deri kullanıyor. başkay yolu yok...
jackone
04-26-2011, 07:10 PM
Dövme işine yeni girenler için tavsiyem suni deridir. Bende sizden suni deri aldım ve memnun kaldım.ama ufak bi parça 20 tl.sanırım maliyeti 2 tl falandır:D yapıcak bişey yok mecbur buradan alacaksınız:d
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.