Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaş piercinginde sarkma
safinaz
06-17-2010, 08:39 AM
3 hafta önce kaşıma piercing yaptırdım ama sarkma olayı olabileceğini bilmiyordum. Şimdilik sarkma gibi bir sorunum yok ama arkadaşalrım sarkma olayı olabileceğini söylediler. Eğer sarkma olursa ne yapmalıyım?
Dragon
06-29-2010, 12:13 AM
Merhaba
Arkadaşlar bin kez yazdım yine yazayım kaş piercinginde sarkma diye bişi yok.Arkadaşların bu işin uzmanı sanırım. Biz bırakalım mesleği onlar yapsınlar ahkam kesmesini biliyolar ya. Ben ne diyeyim arkadaşların anlamadıkları konularda yorum yapmasınlar. Piercing yaptıran herkes nedense herşeyi çok biliyor.
Arkadaşlar kaşda sarkma diye bişi sözkonusu değil. bi geri zekalı kuyuya bi taş attı bin akıllı çıkaramaz olduk ya olaya bak. Kaşa takılan piercing çelikse 1-2 gram nereyi nasıl sarkıtacak mantıkla bu işi çözerdiniz.Titanium ise zaten çok daha hafif sarkması mümkün değil yani. Bu sadece safsata ve maalesef dünya üzerinde ne hikmetse Türkiye'den başka yerde yok.Yurdışında söylemeyin gülerler. Türklerden başka milletin kaşı kaş piercinginde sarkmıyor ,tek Türklerinki sarkan kaş demekki. Ne kadar zekiyiz dimiii. Ne diyeyim artık bu kadarda gerizeka olunmazkiii... sözüm kesinlikle size değil bu yalanları söleyen arkadaşlarınıza.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.