PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kaş piercing

locherr
05-24-2010, 12:55 PM
Merhaba.Kaşıma piercing yaptırmak istiyorum ama bazı sorularım olcak.
Kaş piercingi belirli bi süre sonra atıyormuş,bu doğru mu?eğer öleyse ne kadar sürede atar ve nasıl bi problem oluşturur?Bi de kaş düşmesi var.Bu takılan piercingin ağırlığıyla mı alakalı yoksa hepsinde görülüo mu?Piercingi çıkarmam halinde delik ne kadr sürede kapanır ve iz kalır mı?Ayrıca piercingi değiştirme sıklığı ne kadar olmalı bu deliğin büyümesine ve kaşın zarar görmesine neden olur mu?
Sorularımı cevaplarsanız çok mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler.:)

achtzehn
05-24-2010, 12:59 PM
evet arkadaşlar ben de aynı soruları sorucaktım.özellikle de kaşın piercingi atması konusunda yardımcı olur musunuz:confused:

achtzehn
06-03-2010, 06:39 PM
biri cevap yazsın artık yaaaaaaaaaaaaaa

Dragon
06-05-2010, 08:04 PM
Merhaba
Kaş piercinginde kaş düşmesi diye bişi yok bu konu sadece dedikodudan ibarettir. Kaş piercinginde piercing atması aslına bakarsanız delimin çok ince yapılmasında oluşabilir.Bunun yanında banana dediğimiz piercingler değilde düz barlı piercingler takıldığında meydana gelebilir. kaş piercinginde deliğin büyümesi diye sorun mümkün değil. Piercing bölgeden çıkarıldıktan bikaç gün içinde kesin kapanır. Bazı kişilerde bu süre çok daha kısadır 1 gün mesela. Mutlaka ilk delimde titanium piercing taktırınız. Biraz geciktim sorularınızı cevaplamak için sorry...:)

locherr
06-06-2010, 12:55 PM
çok teşekkürler.içim rahatladı artık piercing yaptırabilirim kaşıma:)bi şey daha sormak istiyorum ama kaşla ilgili değil.ben burnumu deldirdim 2 ay önce.ama deliğin olduğu yerde şişlik var hala ve her piercing deiştirişimde çok acıo.antibiyotik krem de kullandım ama işe yaramadı.napabilirim?

achtzehn
06-06-2010, 12:56 PM
hmm.teşekkürler cvpladğnz için.en yakın zamanda geliyoruz o zamann .D

Dragon
06-17-2010, 11:26 PM
Merhaba
Öncelikle umarım piercing yöntemi ile delinmiştir. Bu arada söylemeden geçemiyecem arkadaşlar burun tabanca ile deldirilmez.Bu tamamen yanlış bir yöntemdir. Burun piercingini genelde ucuz oluyor diye tabancayla deldiren arkadaşlar sorunlarla karşılaşmanız malesef sizin kaderiniz. Burun piercingi çok zor iyileşir, taktığınız piercingin gümüş olmadığından emin olunuz.Lütfen çelik veya titanium tercih ediniz. Sürekli burun piercinginizi çıkartıp takmayınız bu zamanla bölgede apse veya başka sorunlar çıkartabilir.Bildiğiniz güvenilir yerlere gidiniz. Basit fakat bir o kadar önemlidir buruna piercing takma işlemi unutmayın.....

locherr
06-19-2010, 09:36 PM
Sizin stüdyonuzda deldirdim burnumu zaten:)ama 2 günde bir değiştiriyorum mutlaka piercingimi.problem sık takıp çıkarmamla alakalı o zaman.teşekkürler tekrar.