PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Boya tarihi

YourMotherWasAngel
02-28-2010, 11:42 AM
elimde bilinmeyen bir marka boya var ve hiç birsey yazmiyor üstünde içi acilmamiş bir arkadas verdi gecen gün dövme boyasi diye acaba bunun kullanma tarihi gecmiş olabilir mi ? daha acilmamiş boya ucu bile kapali

vede arkadaslar benim makinam var. ama söle bir problemim var.

makinamin Tutacak kısmından tutamıyorum ucundaki plastik uc dan tutabiliyorum vede rahatsiz oluyorum acaba Tutacak kısmından tutmam için makinanin cubuk kısmını uzatmam mi lazim napmam lazim yardimci olursaniz sevinirim :)

YourMotherWasAngel
02-28-2010, 04:57 PM
Yardim edicek yok mu hiç :)

Dragon
03-03-2010, 01:30 AM
Öncelikle dövme makinanı ve aparatlarını görmeden yorum yazmak çok kolay değil.Arka boru kısmını biraz uzatıp uç kısmını tutacağın içine itersen tutacaktan tutman daha kolay olacaktır. Bunu başaramazsan bi dövmeciye göster hemen halleder.

Dragon
03-03-2010, 01:38 AM
Dövme boyaları konusunda ben gayet açık söylüyorum; arkadaşlar nerden ne olduğu belli olmayan bilinen markaların haricinde dövme boyası kullanmayınız.Tüm boyalarınızı mümkünse kendiniz alınız. Tanımadığınız kişilerden dövme boyası almayın. Üzerinde mutlaka markası olmalı, tabiki bilinen dövme boyası markası öle Türkiye'de dökme boya doldurup marka basılanlardan değil. Son kullanma tarihini mutlaka kontrol ediniz. Emin olmadığınız kimseden boya almayın. Dövmeci müşteri ve kendi sağlığını düşünen kişidir....

YourMotherWasAngel
03-04-2010, 04:47 PM
tesekkur ederim ellerinize sağlık beceremezsem aparatlarin resimlerini koyucağim buraya :)