Orijinalini görmek için tıklayınız : Staj
raif_jr
12-24-2009, 09:33 AM
Slmlar Geçen hafta sizden dövme seti satın aldım ne kadar faydalı olur bana bilmiyorum ama evde kendi çapımda deneme derisi üzerinde çalışıp elimi alıştırmaya çalışıyorum. 28 yaşındayım ve kendimi bildim bileli resim yapanbiri olarak bu sanatı öğenmeye çok istekliyim. Çocukken kağıda çiziyordum biraz büyüdükten sonra duvarlara (Graffiti) çizmeye başladım e baktımkı kağıda yaptığım çizimler annem temizlik yaparken çöpe gidiyo, Duvara yaptığım graffitilerde belediye tarafından siliniyor:) artık çizimlerim kalıcı olsun istiyorum
bu işin tekniğini öğrenebileceğim (makinayı tutuş tekniği, İğne ayarı vs) yerler varmı bi gün bile gitsem benim için kardır. şimdiden teşekkürler
raif_jr
12-25-2009, 02:37 PM
anlaşılan kendi kendime öğrenmeye devam edicem :(
raif_jr
12-29-2009, 10:53 AM
kendim yazıp kendim cevaplıyorum kimse yardımcı olmayacakmı konuyumu yanlış yere açtım nereye yazmam gerek onu söyleyin bari
Dragon
01-02-2010, 11:15 AM
Merhabalar,
Dövme öğrenmek sanıldığı kadar kolay değildir. Öncelikle seni yanına çırak alabilecek bir stüdyo bulman gerekli. Ustandan gerekli tüm bilgileri öğrenebilirsin. Şimdiden kolay gelsin. Bu arada internettende iyice araştır tabikii.
raif_jr
01-03-2010, 01:16 PM
internetten araştırıorum zatende internette her soruma cevap bulamıorum usta arıorum zatende bulamadım bi türlü sizin yönlendirebileceğiniz biri varmı tam gün değil haftasonları gidebileceğim bi yer arıyorum normal günlerde calışıyorum zaten dövme ustasından maaş falanda istemiorum işi öğreniim yeter yaşım 28 çay bile getirip götürürüm yeterki öğreniim
Dragon
01-08-2010, 02:04 PM
Böyle çalışabilecek bir yer bulmak çok zor.Dövmeciler genelde kendi tanıdıklarını alırlar çalıştırmak ve işi öğretmek için.
raif_jr
01-08-2010, 02:51 PM
bakalım bir dövmeci ile irtibata geçtim bu haftasonu gidip görüşücem inşallah bişeyler öğretecek
turktattoo
02-20-2010, 12:11 PM
bılgı ıcın bende tesekkur ederım.
Dragon
02-25-2010, 12:09 AM
Arkadaşlar
Umarım hepiniz başarılı olursunuz. Gerçekten dövmeci olmak isteyen olur bence...
raif_jr
02-25-2010, 03:55 PM
Arkadaşlar
Umarım hepiniz başarılı olursunuz. Gerçekten dövmeci olmak isteyen olur bence...
ben çok istiyorum ama yardım eden bir usta bulamadım hala :(
Her ressam dövmeci olmak zorunda degıldır ama her dövmeci bi ressam olması gerekir kendı kaanattim
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.