PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : dövme makinaları,tattoo machine,tattoo gun

Dragon
11-05-2009, 11:29 PM
Dragon dövme makinaları
ADET FİYATI: 150 EURO

Dragon
11-05-2009, 11:36 PM
Dragon Dövme Makinaları

Dragon
11-05-2009, 11:41 PM
Dragon Dövme Makinaları

Dragon
11-05-2009, 11:47 PM
Dragon Dövme Makinaları

metetngz
07-06-2010, 11:28 AM
mrb.bnlar çin malı mı?

Dragon
07-13-2010, 12:06 AM
hepsi Türk.. farkedermi???

metetngz
12-19-2010, 05:03 PM
Bunlar orjinal customların çin üretimi imitasyonlarıdır.olabilir itiraz yok fakat ücretler çok pahalı.5 10 dolarlık makineleri millet bilmiyor diye 300 liradan hatta sanki avrupadan gelmiş gibi eurodan satmak adil degil.
yinede sizin ticari düşünceniz iyi gunler

Dragon
12-21-2010, 05:31 PM
Bu makinelerin zaten fiyatları şuanda çok daha uygun ayrıca hepsi bizim kendi üretim bandımızdan çıkmaktadır.Bu makineleri avrupa veya amerikada başka sitelerde görüp orjinal custom makinaların imitasyonları demek cehaletin en vahimidir. Bununla birlikte bu tür makinaları çinlilerde üretmektedir.Neticede Dünya üzerinde üretilen makina modelleri sınırlıdır ve her firma aynı modelleri kullanarak üretim yapabilmektedir.Bunun amerikada üretileni de vardır çinde üretilenide.Ama modeli görüp hemen imitasyon demek cahilliktir.Ayrıca bu makineler özel üretilmiş olup bakalit bobinlidir. Bizi çinli firmalarla kıyaslamanız abesle iştigaldir.Ülkemizde satışını yaptığımız her ürün bizim garantimiz altındadır. Amerikada orjinal dövme boya fiyatlarıda 8 dolar civarında ülkemizde ve avrupa da ise aynı boyalar 15 euro civarında satılmaktadır. Bunun bikaç nedeni vardır. Kargo,gümrük masrafları, ürünün kimyasal analizleri v.b gibi, bu masraflar ürünün fiyatına yansıtıldığında ülkemizde ve avrupa da orjinal dövme boyası fiyatı 15 euro olmaktadır.Biraz legal ve ticari düşünmeyi bilerek konuşmak zorundayız. Öyle sizinki gibi bi yerlerde bişileri görüp gazel okumak pek doğru olmuyor arkadaşım..

evrimvolkan
12-29-2010, 09:55 AM
arkadaş pek fazla araştırmamış galiba bu işi bilmiyor :)

ARES
11-04-2011, 02:02 PM
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 6 aydır amatör olarak dövme yapıyorum.Aslında deri boyama sanatını icra ediyorum.Eski bir Türk-Osmanlı kültürüdür.Neyse sorum şu olacak bu zamana kadar 3 farklı makine aldım ancak aradığımı tam olarak bulamadım.Genelde netten araştırıyorum ancak makineler birbirine benzer şekilde ve çoğu çin malı.Son olarak damascus marka liner&shader özellikli bir makine almaya karar verdim.Bu noktada dikkat etmem gereken noktalar nelerdir? Bobini,kasasının malzemesi (çelik,döküm,sert plastik) ve ideal ağırlığı,orta kalite bir makine için wrap değeri ne olmalı nasıl olmalıdır.Bu konuda gerçekten sağlam tecrübeli bir bilgiye ihtiyacım var.Samimi olarak Yardımcı olursanız sevinirim.bu zamana kadar çok ağzım yandı çünkü.
teşekkürler..

Dragon
11-06-2011, 10:19 PM
Makinelerin özelliklerini buradan açıklamak çok zor. Sana tavsiyem bizim alışveriş sitemizi incele Tüm dövme makinalrı hakkında detaylı bilgi bulabilirsin.
Buraya Linkini ekliyorum. www.dovmemalzemesi.net