PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kalıcı dövmemde kabarıklık

deftones
08-13-2009, 05:28 PM
1.5 ay önce yaptırdığım bir dövmem vardı. merhem sürmemi ve 2 haftada iyileşeceğini söylediler. ancak 1.5 ay oldu ama dövmem hala hissedilir şekilde kabarık. yeniden gittiğimde merheme devam et geçicek(!) o daha iyileşmemiş gibi bi cevapla karşılaştım.. =/
geçen yıl yaptırmış olduğum bir dövmemide orada kapattırdım ve o dövmemde de biraz kabarıklık var ve kaşıntı hissediyorum..
ciddi bi alerji olmuş olabilrmi veya herhangi bir mikrop mu kaptım diye düşünmekten kendimi alamıyorum açıkçası. fazlaca da tedirginim şu sıralar..
yardımcı olursanız ve sebebiyle ilgili herhangi bir yorumunuz olursa çok sevinirm. teşekkürler

in search
08-17-2009, 02:37 AM
Kabarık olmasının sebebi sanırım dövmecinin dövmeni yaparkene cok bastırması olabilir.. benimde bir dövmem kabarık gibi,ki yıllar gecti üstünden, halen o dövmeyi yapan adamın kullaklarını çınlatırım (!)

Tabi sen yine bepantene devam et,ve üstadlarımızın cevaplarını bekle derim..

apee
10-02-2009, 01:44 PM
dövmenizzin kabarık olması dövmenizi yapan sanatçının derine işlemiş olmasından kaynaklanabilir ayrıca kaşıntınız olduğunu bildirmişsiniz sizin yada yapılan yerdeki steril olmayan malzemeden dolayı mikrop kaptırmış olabilir genellikle kaşıntının sebebi mantar olabilir yada iyimser düşünebilir daha dövmenizin iyileşme safhasının uzun sürüyo olabilir diyebiliriz :)))))

Gamze Saraç
10-12-2009, 10:48 AM
Kabarıklık iyileşme sürecinden değil, dövmecinin derinizin fazla derinine çalışmış olmasından kaynaklanır.. Yıllar içinde bir miktar inse dahi o kabarıklık hissedilmeye devam edecektir muhtemelen...

KRaLiÇe
11-16-2010, 12:59 AM
malesef bendede öyle bir sorun var :( hiç geçmiyecek olması dovmemden nefret etmeme sebep olacak offf :(