Orijinalini görmek için tıklayınız : Dil piercingi
luthien
07-13-2009, 10:40 AM
Ben 2 gün önce dilimi deldirdim,fakat her geçen gün daha fazla şişiyor,özellikle uyuduğum zamanlarda.Asıl korkum iltihaplanıp zarar vermesi.Ne yapabilirim acabaa ve Tantum gargaradan başka bi şey kullanabilirmiyim iltihapı önlemesi için ??
Gamze Saraç
07-13-2009, 02:32 PM
çok konuşma katı yiyecekler yeme.. Ilk delindiğinde uzun süre ağzında buz tutmuş olsaydın çok şişmezdi ama şu an temiz tutup gargaranı düzenli yapman çok önemli..birkaç güne düzelecektir
spLasSh_xL
12-12-2009, 02:06 PM
çenemde bi piercing var ve ailemden habersiz yaptırdım bir süre sonra öğrendiler ve kullanmamı istemiolar :S ben yine de onu seviorum ve kullanıyorum smdi birde dilime yaptırmak istiyorum 2 ay kadar önce böyle birşey dşündüm ...fakaT korkularım var...genel olarak ortalıkta bahsedilen seyler işte..gercekten söylendiği kadar tehlikelimi ???
Dragon
12-12-2009, 05:06 PM
Merhaba
Öncelikle piercing profesyonel dövme piercing stüdyolarında yaptırılır. Sonrasında profesyonel bir arkadaşımın yanlış bir işlem yapması mümkün değildir.Bu konuda her piercing taktıran nedense bi yorum yapıyor.Alakasız aslı astarı olmayan bazı duyumları bende almaktayım.Dil piercinginde bölge 1-2 gün şişer bu yüzden sıvı gıdalarla beslenmeniz gerekmektedir.Dil piercinginde bakım inanılmaz önemlidir lütfen yapan arkadaşın bakım ile ilgili söylediklerini yerine getiriniz. Diğer dedikodularada pek kulak asmayın açıkcası.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.