Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba
YourMotherWasAngel
06-18-2009, 09:34 AM
iyi günler,Benim biraz size sorularim var acaba yardimci olursaniz sevinirim
1) Ben dövme yapimina baslicam ilk önce alet alicam acaba nelere dikkat etmeliyim alette saglam olmali benim tercihim vede 150 ytl yi aşmamali hangi özellikleri hangi aleti öneririsiniz?
2)wrap özelligi nedir bazilari 10 bazilari 12?
sizin öneriniz nedir ?
Gamze Saraç
06-19-2009, 09:20 AM
makinaların çoğu 10 wrapdır ama insanları yanıltan 12wrap makinalar daha iyi olur gibi bir kanı vardır buda teknik olarak tamamen yanlıştır ve makinanın 10 mu 12 mi olduğu nu anlayabilmek için de işin uzmanı olmak gerekir..
hele ilk başlayacak olan birisi için bunun hiç bir önemi yoktur
ve piyasada satılan makinaların büyük çoğunluğu hatta neredeyse tamamı da 10wrap bobinlidir.
o sebebten wrap olayına takılmadan makinenin çizgi amaçlı mı yoksa gölge amaçlımı olduğunu sorgulamak daha doğru olacaktır.
sorularınız için msn adresimiz: tattoobydragon@hotmail.com
YourMotherWasAngel
06-19-2009, 09:36 AM
makinaların çoğu 10 wrapdır ama insanları yanıltmak için 12wrap makinalar daha iyi olur gibi bir kanı vardır buda teknik olarak tamamen yanlıştır ve makinanın 10 mu 12 mi olduğu nu anlayabilmek için de işin uzmanı olmak gerekir..
hele ilk başlayacak olan birisi için bunun hiç bir önemi yoktur
ve piyasada satılan makinaların büyük çoğunluğu hatta neredeyse tamamı da 10wrap bobinlidir.
o sebebten wrap olayına takılmadan makinenin çizgi amaçlı mı yoksa gölge amaçlımı olduğunu sorgulamak daha doğru olacaktır.
sorularınız için msn adresimiz: tattoobydragon@hotmail.com
Cok tesekkur ederim dün konustuk msnde fiyat konusunuda konustuk set alicam sizden ben en kisa zamanda parayi toplayip sizle tekrardan irtibata gecicem :)
Gamze Saraç
06-19-2009, 09:37 AM
rica ederim :) görüşmek üzere..
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.