Orijinalini görmek için tıklayınız : yaz aylarında dövme
i love see
06-13-2009, 11:55 AM
İlk dövmemi yarın yaptırmayı planlıyorum, malum yaz ayları deniz kum güneş...
kusadasında yasıyorum.
dövmeyi yaptırdıktan 1 hafta sonra denize girilir mi?
ve bir ay güneş görmesin deniliyor bu pek mümkün görünmüyor benim açımdan herhangi bir sorun olur mu?
aydınlatırsanız sevinirim...
Gamze Saraç
06-14-2009, 10:02 AM
Dövmeyi yapan kişinin ustalığı kadar ,dövmenin iyileşme süresince bakımının tam yapılması da çok büyük bir etkendir dövmenin güzel görünmesinde. Çok başarılı bir çizim iyi bakılmazsa boyalar tutmayabilir, kontürler kısmen silinerek hat bozulabilir, enfeksiyon kapabilir... vs.
Dövme yaptırdıktan sonra dövmenizi direk güneşten ne kadar uzun süre uzak tutarsanız , dövmenizin renkleri de o kadar canlı kalacaktır.. Güneşe maruz kalacağınız zamanlar nemlendirici sürmenizi ve kesinlikle güneşlenmemenizi öneriyoruz. 10 gün içinde denize girebilirsiniz.. Denizden çıktıktan sonra dövme bölgesini ıslak bırakmayın ve mutlaka güneşten koruyucu dövme kremlerinden kullanın. Bu şekilde çok daha canlı bir dövmeye sahip olursunuz. ;)
i love see
06-14-2009, 11:24 PM
Çok teşekkür ederim yanıt için.. yani 10 gün tamamen denizden we güneşten uzak tuttuktan sonra, güneşlenmeden denize girebilirim...
peki güneşten koruyucu krem derken ???
bildiğimiz güneş kremlerinden mi sürmeliyiz?
Gamze Saraç
06-15-2009, 06:54 AM
Hayır onlar değil. Dövmeyi korumak için üretilmiş güneş koruyucu kremlerden kullanabilirsiniz.. Bu ürünleri şimdilik sadece bazı dövmecilerde bulmak mümkün.. Araştırmanızda yarar var. Bulamazsanız bizden de şipariş edebilirsiniz
i love see
06-15-2009, 10:28 AM
tamam ben araştırayım çok teşşekkür ederim, olmadı sizinle iletişime geçerim...
sağolun yanıtlarınız için
Gamze Saraç
06-15-2009, 11:25 AM
rica ederim :)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.