PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni yaptırdığım dövmem soldu...

siyamad
06-07-2009, 08:16 PM
Merhabalar

Ben ayak bileğime ağaç dövmesi yaptırdım. Ancak bi kaç gün sonra renkler soldu ve sulu boya gibi birbirine girmeye başladı. Yaptırdığım kişiye sorunca kabuk bağlıo bi 10 gün sonra düzelir dedi. Bugün üzerinden tam iki hafta geçti ve renkler baya bi soldu hani dövmeden hiç anlamayan adam bile çok rahat fark edio. Şimdi dövmeyi yapan arkadaş gel tekrar üzerinden geçelim diyor ama bunun bir zararı var mı? herhangi bi yaraya yol açar mı?

teşekkürler

Gamze Saraç
06-09-2009, 08:15 AM
dövmeni görmeden bu konu hakkında sna tam bilgi vermemiz imkansız malesef.. eger fırsatın olursa stüdyomuza ugra yada bize yüksek çözünürlükte çekilmiş bir rsmini mail at , görelim dövmenin şu andaki halini...

bunun birkaç sebebi olabilir...tarihi geçmiş boyalar, boyaların deriye yanlış işlenmesi yada senin iyileşme süresince uyguladıgın yanlış bakım... eger sürmen önerilen merhemi gereğinden fazla hatta bulamaç kıvamında sürdüysen dövmene bu da yaranın kabuğunun sulanmasına ve renklerin solmasına sebep olacaktır...
Dövmeni gördükten sonra daha fazla yardımcı olabiliriz sana..

YourMotherWasAngel
06-20-2009, 02:07 PM
Aynen benimde dövmem öle oldu merhemi 2 gün sürmüştüm acaba problemi o olabilir mi eskisindende kötü oldu :S