Orijinalini görmek için tıklayınız : Dövme ve gelişim
sedif
06-06-2009, 08:48 PM
17 yaşındayım,83 kiloyum göbek falan yok fit bir vücudum var çok şükür :)
Şimdi ben koluma omzumdan bileğime kadar komple dövme yaptıracağım,ileride fitness-body building yapıp kollarımı geliştirir isem kollarım haliyle gelişir bu durumda bir sorun yaratır mı?
Ya da sadece sağ kola "only can god judge me" yazdırsam?
Bu biraz özentiliğe kaçıyor,bildiğiniz bu tarz sloganlar var mı arkadaşlar siz bu işle uğraşıyorsunuz biliyorsunuzdur kesinlikle,iyi forumlar (:
Gamze Saraç
06-09-2009, 08:21 AM
öncelikle şunu belirtmeliyim ki dövmeli annelerin çoğunun hamileliğinde bu konunun hiçbir sorun yaratmadıgı gözlemlenmiştir. deri de senin aldıgın kilolar yada kaslarla birlikte genişleyeceği için ,senin kas gelişimin dövmende hiçbir deformasyona sebep olmayacaktır...
diğer soruna gelince, yazılarla ilgili olarak, forumumuzun dövme resimleri başlığı altındaki
YAZI DÖVMELERİ, LATİNCE DEYİMLER VE CÜMLELER, JAPONCA VEYA ÇİNCE ÇEVİRİLER başlıkları altında istediğine uygun bazı bilgiler bulacaksındır.. bence daha fazla ilgini çekecek şeyler mevcuttur orada kesin ;)
sedif
06-11-2009, 09:25 PM
Bilgilendirme için teşekkürler ablacım,iyi günler.
burakcet
06-15-2009, 09:16 AM
ama sen body buildin yaparken kendini hırpalayıp :)
gereksiz ve ağır çalışıp
kollarını (derini) açarsan (yararsan ) ve bu dövmedin oldugu yerden gecerse emnim deri yırtılmaları dövmeyi cok kötü bi duruma sokar ;)
ama sen hocanın sözünden cıkmayıp bilinçsizce spor yapmadıgın sürece deride bu tür deformasyonlar olmayacaktır :)
arkadasım sadece fikrimi belirtmek istedim dövme konusunda hiç bir bilgim yoktu belirtlek isterim sadece vücut gelistirme ile ilgilendigim içiçn belirtmek istedm ...
umarım yanlıs anlasılmam
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.