Orijinalini görmek için tıklayınız : Göbek piercing yle ilgili lütfen yardmm!...
eraYga
04-10-2009, 07:15 PM
gecen gun piercing yaptrdm ve aklımda bazı soru işaretleri var;
1.ilerde bigun cıkarmak istedigim zaman delik iz bırakırmı ?
2.seneler gecse bile cıkardıgımda delik kapanırmı yoksa kulaktaki gibi delik olrak mı kalır?
2.thiocilline adında bi pomat kullanmam onerildi bunun dısında bakımını nasıl yapmalıyım?
3.bi 20 gun içinde antalyaya gtmeyi planlıyorum havuza girmem sorun cıkarırmı?
Gamze Saraç
04-12-2009, 12:14 PM
selamlar..
sorlarını hemen sırasıyla cevaplıyorum..
1.göbek çabuk kapanan bir bölgedir.Çıkardığın zaman iz bırakmaz.. Ben de benimkini çıkardım şu an hiçbir iz görünmüyo.
2.Hayır kensinlikte delik dümdüz olacak şekilde tamamen kapanıyor.
3.Önerilen pomatı kulak çubuğuyla deliklerin üzerine çok zorlamadan sürüp 1/2 saat kadar bekleticek sonra kurumasına izin vermeden yine kulak çubuguyla fazlalıklarını temizleyeceksin..
Bunun dışında ek bakım olarak okyanus suyu da çok iyi geliyor göbek piercinglerinde..
okyanus suyunu sıkıp zorlamadan piercing i aşağı yukarı oynatman iyi gelecektir. Ayrıca banyo yaparken protex antibakteriyel sabun da kullanabilirsin.
4. Havuzdaki klor piercing in için çok zararlı seni sonra çok uğraştırır kesinlikle girmeni tavsiye etmiyoruz en az 45 gün kadar.
Ama denize girebilirsin deniz suyu aksine yaranın iyileşmesie yardımcı bile olabilecektir.
piercing bölgesini ıslak bırakmamaya özen göster ıslak bölge bakteri oluşumu için uygun bir ortamdır çünkü
;) hoşçakal
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.