PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Emegi Gecen Herkese Teşekkürler

tattoorizm
04-10-2009, 11:04 AM
Öncelikle konuyu dogru yeremi actm bilmiyorum ama fikrimi acık yazacagımdan emin olabilirsiniz :) türkiyede dövme piercing üzerine kurulu net ir bilgi alış verişini saglanabilecek bi site yokk... Burada ortalama 15 dakkalık üyeyim şu an :) ve görüyorum ki çok büyük emek harcanmış ve hak edecegi yere gelecegine inanıyorum burdan bu sitenin yapımında yaptırılımında emegi gecen herkese teşekkür ediyorum yolunuz demiyecem :) buraya üye olan herkes bi ekiptir aynı camianın insanıdır o yüzden hepimizin yolu acık olsun dövme piercing yapan bu işe gönülkoyan arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum bu iş ile bilgi edinecek olan arkadaşlarımada sevgilerimi sunuyorum

batuhan özçetin

Gamze Saraç
04-12-2009, 11:57 AM
Düşüncelerin ve güzel temennilerin için teşekkürler.. ;)
Emeğin takdir görmesi tüm zorluklara değen birşey olduğu için biz de tüm çalışmalarımıza hızla devam edicez..
Çok yakında açılacak olan , internet üzerinden kredi kartıyla alışveriş yapabileceğiniz sitemizden, dövme ile ilgili olan tüm malzemelere kolaylıkla ve oldukça güvenli birşekilde ulaşabileceksiniz..
Sizlerin de forumda yaptığınız ve yapacağınız tüm paylaşımlar için de teşekkür ederiz..

Respect..

tattoorizm
04-12-2009, 12:26 PM
:) rica ederim iyi çalışmalar