PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamlar...

lukarus
04-09-2009, 09:31 PM
Ben ilk defa dovme yaptırıcam bu konu hakkında uzun zamandır ugrasıyorum sonucta aradıgım seklı buldum burda yayınlamak ısterdım ama sanmıyorum en azından yaptırana kadar :D

Benım sormak ıstedıgım konu ıse su sectıgım sekıl renklı ıcınde kırmızı yesıl ve sıyah renkler var ben bırıncısı 3 boyutlu olmasını ıstıyorum ıkıncısı kırmızının pek cok tonunun kullanılmasını ıstıyorum aynı zamanda detaylı olmasını ıstıyorum yanı kısaca acıklamam gerekırse dovme ıslerıne bakıyorum daha once yapılan dovmelere bazıları var sankı 640x480 monıtorde 12 bıt renkle cızılmıs bazıları var 1120x1200 monıtorde 16 mılyon renkle cızılmıs umarım ne ıstedıgımı anlatabılıyorumdur dovmenın renklerının cansızlıgından bahsetmıyorum ton farkının fazla olmamasından bahsedıyorum..

Ve yaptırmayı dusundugum dovmenın boyutları yaklasık olarak 25x6 yada 25x7-8 cıvarı bır sey yaklasık olarak bana ne kadara mal olur hos bır kac yere maıl attım ızmırlıyım ıstanbula yaptırmaya gıtmeyı dusundum fıyatın fazlada onemı yok acıkcası 5 mılyar deseler oturur bırktırır yaptırırım ama onemlı olan ıstedıgım gıbı olur mu yada ısteklerım mumkunmu..

ps:Bu arada ıstanbuldakıler benı pek takmadı senelık ıznımı eylulde kullanabılırım deyınce eylulde gorusuruz dedıler ama ısteklerımın olup olamayacagı hakkında bılgı alamadım :(

Yardımcı olan herkese sımdıden cok tesekkur ederım...

Gamze Saraç
04-12-2009, 11:47 AM
Selam..
Öncelikle anlatmaya çalıştığın şeyi tam olarak anladığımı sanıyorum.. yaptıgımız işlerden bazılarında renklerin tek tonda ve kontrast geçişlerde olması o dövmenin tarzıyla da ilgili bir durum.. örneğin oldschool dövmelerde renkler çok fazla tonlanmadan direk olarak işlenir..
Ama senin istediğin gibi renklerin degradeli olarak birkaç tonda yapılması ile şekle bombe ve efekt vermek bizim en başarılı olduğumuz ve takdir gördüğümüz durumlardan biri o yüzden için istediğinin karşılığını tam almak konusunda için rahat olmalı..

Fiyat konusuna gelince bu konuyu forumdan cevaplamıyoruz malsefe eğer dragondovme@gmail.com adresine resimle birlikte cevaplamamızı istediğin soruları yazarsan seninle en hızlı iletişime geçebiliriz.. (bu arada seçimin de gayet güzel :) )
Tekrar görüşmek üzere .. hoşçakal