PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Geçici Dövmede Kullanılan Malzemeler

melfin
03-30-2009, 09:12 PM
merhabalar geçici dövmede kullanılan malzemeleri bilen var mı?ankara da güzellik salonum var,son zamanlarda müşteriler geçici dövme soruyor kendim bunu yapmak istiyorum araştırdım genelde hint kınası,alman taşı,oksijenli su,siyah saç boyası gibi malzemeler kullanılıyor ekstra bu malzemelerle ilgili bilginiz var mı bu bilginizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim kimse bu konuda yardımcı olmuyor en son çarem bu form sitesi...şimdiden tşkederim herkeze...:confused:

Gamze Saraç
04-01-2009, 10:50 AM
Biz geçici dövme yapmıyoruz malesef..
Konu hakkında daha donanımlı üye arkadaşlar varsa onlardan yardım alabilirsiniz. İyi günler

melfin
04-01-2009, 01:46 PM
tşkederim iyi günler....

apee
04-01-2009, 05:15 PM
hint kınası,alman taşı,oksijenli su karıiım için yeterli olur fakat alman taşını un haline getirmelisin:) karışımı rahat sürülücek kıvamda ayarlaman lazım aynı zamanda birkaç damla kolonya damlatırsan yaptığın geçici dövme parlak olacaktır

melfin
04-03-2009, 10:29 AM
apee çok teşekkür ederim önerin verdiğin bilgi için iyi çalışmalar....

Dragon
04-04-2009, 12:23 PM
merhabalar
Kalıcı makyaj yapıyorsanız size malzemelerini verebiliriz.Hertürlü kalıcı makyaj malzemelerinin toptan satışını yapmaktayız.Fiyatlarımız gerçekten caziptir.

PisLicK1905
04-04-2009, 01:26 PM
sımdı sız qecıcı dowme yapmıo musunuz???

Gamze Saraç
04-05-2009, 10:31 AM
sımdı sız qecıcı dowme yapmıo musunuz???

HAYIR YAPMIYORUZ

melfin
04-05-2009, 07:34 PM
merhaba dragon;kalıcı makyaj yapıyorum, fakat şuanda kalıcı makyajda el metodu diye satılan bir ürün var bilginiz var mı bilmiyorum...sizde bu cihaz mevcutmu?kalıcı makyaj cihaz ve ürünlerinizin fiyatını bilmek isterim güzellik uzmanı arkadaşlarıma önerebilmek ve kendim için iyi günler....

Gamze Saraç
04-05-2009, 07:57 PM
merhaba dragon;kalıcı makyaj yapıyorum, fakat şuanda kalıcı makyajda el metodu diye satılan bir ürün var bilginiz var mı bilmiyorum...sizde bu cihaz mevcutmu?kalıcı makyaj cihaz ve ürünlerinizin fiyatını bilmek isterim güzellik uzmanı arkadaşlarıma önerebilmek ve kendim için iyi günler....

Selam.. İstediğiniz ürün bizde mevcut evet, ancak forumdan fiyat veremiyoruz malesef.. kusura bakmayın :rolleyes: :rolleyes:
Fiyat öğrenmek için bize dragondovme@gmail.com adresinden mail atarsanız tüm sorularınızı cevaplandırabiliriz.
Teşekkürler .. :)

melfin
04-07-2009, 08:06 AM
tşkler ekledim sizi....

lion
05-06-2010, 12:45 AM
karışıma 2 damla oreal ekle deneyin daha kalıcı ve daha siyah olur kolay gelsin