PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yardımmm =(

bnq^^
03-19-2009, 03:35 PM
kaşıma piercing yaptırmayı düşünüyorum fakat okulm var ve ailem ters tepki gösterir ama kaküllerim tek gözümü kapattığından piercingi annemlerden saklayabilirim piercingin uçlarını okulda çıkartp sadece barıyla taksam (6 saat okulm) eve gelince geri taksam ve bakımımı ihmal etmesem 1 sorun olurmu ?:confused:

yaman
03-19-2009, 08:43 PM
body dragondakiler kadar bilmem olanaksız ama bildiim kadarıyla sadece bar tatktıında barın kayması ve deliklerden birinn kapanması durumu var... Piercing vercei hazdan fazla eziyet çekersin, bde hep saklama durumu var... Bende dilime ve kaşıma piercing istiorum ve babam bilekliklerime tahammülü olmayan bi insan, sen düşün gerisini... Ama yne de vazgeçmedim:) sadece doğru zamanı bekliorum, bu sene okl bitio ve evden gidiorum, bnce sende öle yap;) rahat rahat takarsın...

Gamze Saraç
03-19-2009, 09:30 PM
Evet arkadaşın dediği doğru ..
barı çıkardıgın zaman deliklerden biri kapanabilir ve zorluk yaşarsın.
tavsiye etmiyoruz

yaman
03-19-2009, 09:52 PM
yeterince araştırmışım ha?:D

bnq^^
03-20-2009, 01:37 PM
iLqnz içn tşk ederm saoln =)

rebelimben
06-16-2009, 07:54 AM
arkadaşlarbence piercing konusunda biraz daha mantıklı düşünmek en doğrusu ben ilk piercing imi liseye giderken yaptırmıştım ki aradan 5 6 Sene geçti o samanlar kulak kıkırdağıma yaptırmıştım babam ilk zamanlar çok tepki gösterdi ama baktı ben vazgeçmiyorum bişi demedi ...ocak ayındada göbeğimi çok severek ve isteyerek deldirdim ama malesef hassas bi cildim olduğu için kabul etmedi göbişim:)çıkarmak zorunda kaldım he esas konuya gelincede ailemizden gizli saklı yapılcak bi iş değil ya alıp karşınıza konuşun izin alın ya da yaptırmayın ilerde pişmanlık duyabilirsiniz ..bu dövme içinde geçerli tabi..