PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : boyayla ilgili...

cingo
03-18-2009, 11:40 AM
slm, benm sorum boyalarla ilgili olucak. starbrite boyalar gerçekten kaliteli midir ? kullanımı ne şekilde olmalıdır ? 1/2 oz ne anlama gelir ? bu boyalrda herhangibir seyreltme işlemi yapılmalımıdır ? işleme esnasında akışkanlığını kaybettiğini gördüm , bunun sebebi ne olabilir ?

Gamze Saraç
03-18-2009, 12:27 PM
slm, benm sorum boyalarla ilgili olucak. starbrite boyalar gerçekten kaliteli midir ? kullanımı ne şekilde olmalıdır ? 1/2 oz ne anlama gelir ? bu boyalrda herhangibir seyreltme işlemi yapılmalımıdır ? işleme esnasında akışkanlığını kaybettiğini gördüm , bunun sebebi ne olabilir ?

selam..
öncelikle 1/2 oz, 15 ml anlamına gelmektedir.
Starbrite , dünyaca en bilinen kaliteli boyalardan biridir. Hiçbir dövme boyasının işleme esnasında seyreltilmesini kesinlikle tavsiye etmiyoruz.
Starbrite sizin söylediğinizin aksine, oldukça akışkan bir boyadır.
Boyalarınızı alırken orjinal kutularında satın almanızı, kesinlikle dökme boyaları tercih etmememenizi öneririz.
Boyanız orjinal ise üzerinde üertim ve son kullanma tarihleri mevcuttur, eğer 2 senelik sürsi dolmuşsa o zaman akışkanlığını kaybetmesi söz konusu olmuş olabilir..

Sitemizdeki ileşitim bilgilerinden bize ulaşabiilir istediğiniz marka boyayı sipariş edebilirsiniz.

umarım yardımcı olabilmişizdir. iyi günler

cingo
03-18-2009, 01:12 PM
cevabınız için teşekkürler. ben 5-6 senedir yazlık bir tatil beldesinde genelde geçici dövme yapıyorum. ara sıra küçükte olsa kalıcı olarak bikaç tane yapmıştım. ama dün tribal bir dövme yaparken boyanın tutmadığını akışkanlığını yitirdiğini gördüm. geçtiğim yerleri silerken boyanında çıktığına şahit oldum, daha geçen hafta 3-4 dövmeyi aynı gece başka bir boyayla yaptım ama hiç böyle bi sorun olmamıştı. bu seti internetten sipariş etmiştim boyalarda gayet temiz ve sağlıklı bi şekilde elime ulaştı. boyaların üzerinde ki tarih üretim tarihi 02/12/09 - son kullanma tarihi olaraksa 02/12/11 yazılı. ben hatları geçtikten sonra hafif bi şekilde parlamaya ve o bölgede katılaşmaya başlıyo, sorun ne olabilir. :(ya da bu konuda ne yapabilirim.

Gamze Saraç
03-19-2009, 08:38 AM
BAŞKA Bİ YERDEN TEMİN ETTİĞİNİZ BOYALARLA İLGİLİ GARANTÖRLÜK YAPMAMA YADA TAVSİYE VERMEME İMKAN YOK MALESEF. KONUYLA İLGİLİ SÖYLEYEBİLECEKLERİMİ SÖYLEDİM LÜTFEN BOYALARI ALDIGINIZ YERLE GÖRÜŞÜN BİR KEZ DE.
BU ARADA TARİHLERE YANLIŞ BAKMIŞ OLMALISINIZ ÇÜNKÜ ÜRETİM TARİHİ DEDİĞİNİZ TARİH HENÜZ GELMEDİ :)
KOLAY GELSİN, UMARIM SORUNUNUZU ÇÖZECEK BİR MUHATTAP BULURSUNUZ ALDIGINIZ YERDEN.İYİ GÜNLER

cingo
03-20-2009, 08:30 AM
boyaların üzerindeki tarihler aynen yazdığım gibi, ilk gördüğümde bende bune len dedim ama, gün ve ayın yerlerini değiştirince oluyo:) bende öle yaptım...

ROOT
01-27-2011, 06:56 PM
Slmlar bırsey sorcam arkdaslar extreme ink markalı bır boya varmı ben ızmırden uygun fıyata alıyorum bılgınız varmı saygılar

Dragon
01-30-2011, 05:42 PM
Bizim sattığımız dövme malzemelerine ve dövme boyalarına www.dovmemalzemesi.net alışveriş sitemizden bakabilirsiniz.

Canki35
02-03-2011, 12:30 AM
tesekürler ederim