Orijinalini görmek için tıklayınız : Dovme Hakkinda
Jbar84
02-24-2009, 01:04 PM
Selamlar ,
Ben mosova dan barbaros tr ye geldigimde studyonuza ugramak istiyorum fakat sormak istedigim soru su dovme yaptiran bircok arkadasim ve kime sorsam cok aciyor falan bunlarin asli varmi yani dovme yaptirirken gercekten cok nuyuk bir aci duyuluyormu.daha dogrusu ense kismi cok aciyor mu bir kac dovmeci arkadasa danistim ense kisminin kemik bolgesi oldugu icin inanilmaz acidigini soylediler??simdiden yardimlariniza tesekkurler kolay gelsin
Gamze Saraç
02-24-2009, 01:18 PM
Sana da selam ..
Sorunun cevabı aslına bakarsan oldukça göreceli.. İnce deri üzerine yapılan dövmelerle kemik bölgesi üzerine yapılan dövmelerin,daha kaba etlere yapılandan fazla acıdığı doğru ama bu bence çok da dayanılmaz bir acı değil..
hatta inan bana dövme yaptırmayı seven insanların büyük çoğunluğu bu acıyı sevdiklerini de söyleyeceklerdir... :D :D
Bazılarının acıya karşı duyarlılık eşiği düşük oldugu için diğerlerinden fazla acı hissedebiliyor..
Yani bu sorunun cevabını kendinden daha iyi verebilecek kimse yok malesef ve bu da deneyimlemeden bilinmez :)
Ama ben kendi tecrübelerime dayanarak söylemeliyim ki, kesinlikle dayanılması zor bir acı değil..
Tr e geldiğinde stüdyomuza uğra yüzyüze tekrar konuşuruz..
şimdilik hoşçakal ;)
Jbar84
02-27-2009, 11:34 AM
cevabin icin cok tesekkurler.umarim geldigimde gorusuruz kolay gelsin
Jbar84
02-27-2009, 11:44 AM
arti burda yaptirmak istedim burdada cok saglam studyolar var kendi anastezi uzmanlari ile ufak uyusturucu igneler vuruyorlar deri altina fakat acikcasi burda dovme yaptirmaktan korkuyorum o yuzden tr de yaptirmayi dusunuyorum cunku dusunsene kendi dilin sonucta herseyi anlatabilirsin.ben rusca biliyorum ama tabi ruslar gibi konusamazsin bilmedigim kelimelerde oluyor dusunsene adama dogru anlatamicaksin ve istemedigin bir sekil cikacak ortaya :)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.