PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AVRUPAYI SARSAN OLAYLI ViDEO ( HERKES MUTLAKA iZLEMELİ !!! )

Gamze Saraç
02-17-2009, 01:10 PM
Video cidden çarpıcı.. :eek: :eek: :(
Yayınlandıgı tüm ülkelerde bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı...
Umarım izledikten sonra herkes kendi payına düşeni yapar..
hayatta kalmak için !!

please keep in safe yourself for your lovers & you :o

12078457

Mary_Raven
02-20-2009, 10:56 AM
of çok fena ya defalarca izledim bunu ve her seferinde çok kötü oluyorum...bu kadar gerçekçi ve kaza anında yaşananları bu denli anlatmaları çok fena:(
bende defalarca kaza geçirmiş biri olarak cidden artık biraz daha duyarlı olmaya davet ediyorum insanları,özellikle dalgınken,uykusuzken ve alkollüyken araba kullanmak gerçekten kendini düşünmüyosan karşıdakini düşün..kaza ailemden birini kaybetmeme sebep oldu ve karşıdaki arabada da aile vardı onlar da şu an hayatta değiller..lütfen biraz bilinçli olalım..

Gamze Saraç
02-20-2009, 11:09 AM
of çok fena ya defalarca izledim bunu ve her seferinde çok kötü oluyorum...bu kadar gerçekçi ve kaza anında yaşananları bu denli anlatmaları çok fena:(
bende defalarca kaza geçirmiş biri olarak cidden artık biraz daha duyarlı olmaya davet ediyorum insanları,özellikle dalgınken,uykusuzken ve alkollüyken araba kullanmak gerçekten kendini düşünmüyosan karşıdakini düşün..kaza ailemden birini kaybetmeme sebep oldu ve karşıdaki arabada da aile vardı onlar da şu an hayatta değiller..lütfen biraz bilinçli olalım..

çok büyük geçmiş olsun sana da ailene de.. başınız saolsun