PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Özel desen çizimi

yaman
02-15-2009, 06:36 PM
İyi günler ben izmirde yaşıyorum, 18ime girmek üzere olan bi lise son öğrencisiyim... bu yaz beklenmedik şekilde dayımı kaybettim, ve kendisi ailede kendime en yakın bulduğum kişi olmakla beraber hayatımda büyük etkisi olan biriydi..
Biraz uzattım ama böle bi insanın anısına dövme yaptırmak istiyorum fakat porte, isim gibi basit şeylerin yanı sıra katalogdan hazır birşey de seçmek istemiyorum, ve ilk dövmem olucağı için çok titizim ve hem dayım hem de kişisel zevkim için güzel bişey olmasını istiyorum. Dövmeci arkadaşa nasıl bişey istediğimi, dayımla ilgili öne çıkan bikaç şey ve düşüncelerimi anlatsam, özel bi dövme yapılabilmesi mümkün mü? fiyatı kesinlikle önemli değil, İstanbula gelebilirim, siz yapıyor musunuz? veya bildiğiniz yapan biyer var mı? bu soruların hepsine yanıt "hayır" sa ne önerirsiniz? Benim için çok önemli... Teşekkürler...

Dragon
02-16-2009, 05:21 PM
Merhabalar bu isteklerinizin hepsine evet diyoruz aslında. Bu konudaki taleplerini İzmirdeki dövmecilere söylersen sana yardımcı olacaklardır.Dövmeci seçiminde titiz davranır işçiliklerine bakarak hareket edersen sorun çıkmaz.Bizim buraya seni çağırmamız senin için masraflı olacaktır ayrıca çizim aşamasında iletişim kopukluğu yaşamak istemeyiz.İzmirde çok iyi dövmeciler var yeterki sen araştır ve bul!!!..

yaman
02-16-2009, 06:02 PM
cevapladığınız için teşekkürler...İzmir'de bildiğim çok fazla dövmeci yok köprüaltı ve civarındakileri biliyorum... Çizimi hemen halledebilirim ama dövmeyi ne zaman yaptırabilceğim kesin değil, bu durumda dövmecinin sadece motif çizme durumu olabilir, dövme üzcretlerini biliyorum, dövme ücretlerine oranla çizim ücreti aşağı yukarı ne kadar tutar? Ve çizilen motif dövme olarak yaptırmadığım takdirde stüdyoda mı kalır, aynı şehirde kalamama ihtimaline karşılık, motif studyodan alınabilir mi?

Dragon
02-16-2009, 11:11 PM
Merhabalar
Bu gideceğin stüdyoyla konuşman gereken bir durum.Her stüdyonun bu konuda kendine has bir yöntemi vardır.Gidip stüdyolarla konuşmanı ve dövmeni buna göre yaptırmanı tavsiye ederim.

yaman
02-17-2009, 06:10 PM
çok teşekkür ederim istanbulda olduğum bi dönem inşallah yeni dövme için kapınızı çalarım:)

Gamze Saraç
02-20-2009, 09:42 AM
Bekleriz ;)