PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 3-4 Sorum Olacaktı xD

DaRKaNqeL
04-01-2008, 05:57 PM
S1) Piercing en az kaç yaşında yapılabilir? (Ennnnn az xD)

S2) Piercing yapmak istesem nasıl yaparım?

S3) Piercing yapmak istesem malzemeleri nerden bulurum ?(Eczane herhalde xD)

S4) Kullanılan malzemeler nelerdir?

S5) Çene piercingiyle birlikte toplam ne kadar tutar hepsi ?

Valla 10-15 soru daha soracaktımda unuttum ne soracağımı xD

Dragon
04-04-2008, 08:14 PM
Merhabalar
Sorularına kısaca yanıt vereyim.
Piercing deldirme yaşı ülkemizde 18 dir. Aslında Avrupa yaş sınırı 16 olarak belirlenmiştir.Piercin delim ekipmanlarını sadece stüdyo sahiplerine biz satmaktayız.Buradan Piercing delim ücretlerini yazmıyorum çünkü herkese yazmamın imkanı yok.Telefonla öğrenebilirsiniz.Kullanılan malzemeleride yazmam meslek ahlakı açısından mümkün değil.Buradan masleğimin detaylarını yazmamı beklemeniz yanlış olur.

DaRKaNqeL
04-05-2008, 09:31 AM
Ya söylesen nolcak xD Bi maşa bi iğne bi iğnenin ucuna takılan bişey var isimlerini söylesen yeter. Bişey daha var bu kendi başına delenler eşyaları nerden buluyo ?

punkprıncess_muqe
06-23-2008, 05:27 PM
Merhabalar
Sorularına kısaca yanıt vereyim.
Piercing deldirme yaşı ülkemizde 18 dir. Aslında Avrupa yaş sınırı 16 olarak belirlenmiştir.Piercin delim ekipmanlarını sadece stüdyo sahiplerine biz satmaktayız.Buradan Piercing delim ücretlerini yazmıyorum çünkü herkese yazmamın imkanı yok.Telefonla öğrenebilirsiniz.Kullanılan malzemeleride yazmam meslek ahlakı açısından mümkün değil.Buradan masleğimin detaylarını yazmamı beklemeniz yanlış olur.

YA YAŞ EN AZ 18 OLMALI DİYOSUNUZ PEKİ AİLEDEN BİRİYLE GELSEM 15 OLUR MU:D _? dudak piercingi çok istiyorum ya nolur bi bilgi verin!:confused:

umutkoruyan
06-24-2008, 08:25 AM
piercing yaptıracksan olabilir ama ailenle gelme şartıyla