PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Desen Çizimi

djjelladthedark
02-07-2009, 03:52 PM
Merhaba... Benyaklaşık olarak 4 yıldır kalıcı dövme yapıyorum 3 yaşımdan itibarende resim çiziyorum kendime ait yüzlerce dövme desenim var özellikle tribal desenlerde çok iyiyim bu çalışmalarımı deyerlendirebilirmiyim yada ne şekilde deyerlendirebilirim bana yardımcı olmanız veya fikir vermeniz mümkünse yardımlarınızı bekliyorum. (bütün çizimlerim kendime özgü çizimlerdir.) tşk.

Dragon
02-07-2009, 05:14 PM
Merhabalar
Yaptığın çizimleri dövme yaparak kullanabilirsin.Satmayı falan düşünüyorsan kimse para verip tribal çizim almaz bu memlekette. Ayrıca tribal çiziyormuşsun biliyormusun bilmem ama tribal çizmek için proğram var.Milyonlarca motif çizebilirsin proğramla hemde çok kolayca.

djjelladthedark
02-07-2009, 06:40 PM
Öncelikle zaman ayırdığın teşekkür ederim... Evet malesef çok doğru söylüyorsun ne yazıkki Bu Memlekette sanatında sanatcınında pek deyeri yok. Bahsetmiş olduğun programları bikaçkez kullandım ama kara kalemle çizmenin tadıda bi başka görsel güzelliğide bi başka oluyor haksızmıyım? Bilgisayar kullanmayı az çok bilen herkez bu çizimleri yapabilir ama karakalem insanı kağıda booş boş baktırır çünki onda maus, klavye vb... şeyler yoktur. Bilgilendirdiğin için saol iyi çalışmalar.

dea1
03-22-2009, 07:32 PM
slm mrb ben gecen sene sizden döwme makınesı aldım ve bı kaç arkadasıma falan da yaptım rengi daıma soluk oluo sebebini oğrenebilirmiyim bu arada kendı koluma da yaptım iğnenın sadece ucunu mu dowme yapıcamız yere dokunduruyoruz yoksa bi kaç milim derinin içine mi sokuyoruz güzel işlemesi için şimdiden tşkler

Gamze Saraç
03-23-2009, 10:26 AM
slm mrb ben gecen sene sizden döwme makınesı aldım ve bı kaç arkadasıma falan da yaptım rengi daıma soluk oluo sebebini oğrenebilirmiyim bu arada kendı koluma da yaptım iğnenın sadece ucunu mu dowme yapıcamız yere dokunduruyoruz yoksa bi kaç milim derinin içine mi sokuyoruz güzel işlemesi için şimdiden tşkler

selam
solukluğun sebebi , makinanızı hala tam olarak kullanmayı bilmeyişinizden kaynaklanıyordur muhtemelen..
Henüz iğnenin kaç mm dışarda kalacağını bilmezken dövme yaparsanız çok da başarılı olmamanız normal ve muhtemel bir durum.
size öncelikle suni deri üzerinde bol bol pratik yapmanızı tavsiye edebiliriz..
iğnelerinizin makinannın ucundan 1mm kadar dışarda olması gerekiyor.

Ayrıca kullandıgınız boyalarda MUTLAKA dökme boyalar yerine orjinal kutularında sağlıklı ve garantili boyalar seçmenizi öneririz. Solukluğun sebebinin bu olması da mümkün çünkü.

Umarız yardımcı olabilmişizdir.İyi günler

emir
11-21-2010, 03:43 PM
merabalar ..üstad size bırkac sorum olucak cevaplarsanız cok sevınırım..ben dovmede sunu anlayamadım.dovme sonrası bakım bırcok kısı farklı seyler soyluyor ..mesela dovme yapan bır arkadasım dıyorkı;dovme yapıldıktan sonra ılk 4 gun bepanten plus sadece gunde 2 sefer sabah aksam ve sonrakı 3 gunde de sadece 1 kere taplam yedı gun surulmesı kerekır ve yeterlıdır dıyor..ve ben bunu merak edıyorum ne kadar dogru ne kadar yanlıs oldunu..yanı 2 sefer surulmesı yeterlımıdır..saygılar üstad...

emir
11-21-2010, 06:02 PM
üstad.sıze bır sorum olucak..benım gordugum bır durum..arkadasımın bırısı bı dovme yaptırdı modelın aynısı oldu guzeldı ve kabuk attıktan sonrada model aynı olarak kaldı ..ve baska bır arkaşın ki baska bı model yaptır dı baska bırısıne o modelde aynısı oldu guzeldı..ama sorun şuki onun dovmesının kabukları modelle beraber kavladı..yanı çok silik olarak çıktı buna dövme kusması denıyor heralde..ve bunu merak edıyorum..ve sorum şu ki;dövme neden kusar???kremden olabılırmı bepanten mavı merhem den mı yoksa derıdekı gereklı derınlıgınde yapılmadıgı için mi?CEVAPLARSANIZ ...çok sevınırım..saygılar...

evrimvolkan
12-27-2010, 03:58 PM
İlk 4-5 gün su değmesin diyorlar genelde, bephanten konusu ise dövme sürekli nemli kalıcak 10gün kullan bence. ilk 6-7 gün daha sık kullan hiç kurumasın dövmenin üzeri. Örneğin arkadaşım küçük bir yıldız yaptı kendine hiç bephanten kullanmadı. Sonra dövme çok kalın bir kabuk bağladı soyulup gitti berbat oldu dövme. Ben ise hergun günde 8-10 kez bephanten kullandım. SÜrekli nemli tuttum dövmeyi çok ince kabuk attı ve hiç bozulma olmadı.ne kadar iyi bakarsan o kadar güzel sonuç alırsın.Tabi dövmeyi yapan kişi faktörü de çok önemli!