Orijinalini görmek için tıklayınız : Transfer malzemeleri
djjelladthedark
02-05-2009, 10:32 PM
Herkeze merhaba... sitede saatlerce dolaştım dolaştım ama bir türlü desen tranferi ile ilgili doyurucu bir bilgiye ulaşamadım. dikkat ettimde transferde kullanılacak malzemeleri detaylı bir şekilde bilmiyoruz ama nasıl satın alacağımızı biliyoruz bu sizcede biraz tuhaf deyilmi ben bu malzemelerin detaylı tanıtımını ve fiyatlarını bu sitede görmek istiyorum ilgilere önemle duyurulur saygılarımla.
djjelladthedark.
melfin
03-30-2009, 08:54 PM
merhaba bu sorunun cevabını bende merak ediyorum transfer işlemini uygulanacak bölgeye nasıl aktarıyoruz desenler tam olarak net şekilde transfer olmuyor deriye.bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim tşkler....
efsanetattoog.antep
03-31-2009, 01:26 PM
bu knuda yetrLi bLqiyi aLacaqınızı sanmıyrum çnkü döwme sanatnı çk amatör oLark ypn kişiLer war we bu piyasada onLarı barındırmamak qibi bi durm war.çnkü 3-5 kuruş para için başkLarının wücuduna amatör we kaLıcı izLer bırakmanızı bnde dahiL hiç bi professiyonL arkadaşım istemez..onn için yeterLi eqitimi aLmdan we kndinizi professiyoneL sayıLcak düzeye qetirmedn döwme yapmayın bnce..:)
melfin
03-31-2009, 04:04 PM
ben geçici dövme yapmak için sordum bu soruyu hint kınasıyla yapılan 3-5 kuruş para kazanmak için değil sevdiğim için yapmak istiyorum yardımcı olmanızı istemiştim ama:(
Gamze Saraç
04-01-2009, 10:55 AM
transfer yaparken kullanmanızı önereceğim malzemeler aydınger kağıdı, nivea wet stick , ve bizden temin edebileceğiniz copy paper kağıttır..
Bu malzemeleri kullandıgınızda transferin başarısız çıkması mümkün diildir.
Çizimle aydınger arasına copy paper konarak çizim yapılır.. uygulanacak yüzey stick lenir ve 1-2 dk. beklendikten sonra aydıngeri yapıştırarak transfer yapılır...
melfin
04-01-2009, 01:50 PM
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için iyi günler...
berfan
01-09-2011, 01:49 AM
Herkeze merhaba... sitede saatlerce dolaştım dolaştım ama bir türlü desen tranferi ile ilgili doyurucu bir bilgiye ulaşamadım. dikkat ettimde transferde kullanılacak malzemeleri detaylı bir şekilde bilmiyoruz ama nasıl satın alacağımızı biliyoruz bu sizcede biraz tuhaf deyilmi ben bu malzemelerin detaylı tanıtımını ve fiyatlarını bu sitede görmek istiyorum ilgilere önemle duyurulur saygılarımla.
djjelladthedark.
arkadaşlar desen transferi için bildigim kadarıyla önce pc den deseni seçip yazıcıdan çıkartıyoruz sonra deseni uygulanıcagınız bölgeye sabun şeklinde olan koltuk altı kremi sürüyoruz sonra aydınger kagıdına deseni çizip kremi uygulaadıgımız bölgeye güzelce yapıştırıp sonra çekiyoruz burda önemli olan dogru kalem ve kremi bulmanız krem biraz yapıskan olursa daha ii çok kuru olmasın kalem pilot olmasın çünki derinin üzerinde mürekkebini yayacagı için dogru hatları seçmekte zorlanabilrsiniz ben genelde 0.5 uçlu pilot kalem kullanıyodum deseni net bi sekilde deride görebilrsiniz
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.