Orijinalini görmek için tıklayınız : Iç Boyama
powertattoo
02-03-2009, 11:59 PM
slm geçen gün yaptığım dövmede sadece boya ıle içini boyadım yanı demek ıstedıgım ınceltıcı kullanmadım ve baktım kı boyayı vucud yemıyor 2 gün sonrada yara yapıp kabukla beraber boyanında gıttıgını gordum ne yapmam gerekıyor ... ınceltıcı kullanırsam boyamalar duzelırmı veya voltajdan dolayımı hat yaparken 6 voltajda calıstırıyorum makıneyı dolguda kac voltaj olması gerkıyor lutfen bana yardımcı olurmusunuz ıcımde bırseyler bununla ılgılı canımı çok sıkıyor daha fazla kımsenın canını acıtmadan bu dolgu hat ve golgeyı bır kısa cumlede bana izah edebılırmsın sayın ılyas abı yardımlarına ıhtıyacım var saygılar:( :confused: :(
powertattoo
02-04-2009, 10:08 PM
arkadaslar yardım edecek kımse yokmudur burada
Dragon
02-04-2009, 10:35 PM
Merhaba arkadaşlar;
Buradan dövme yapımı ile ilgili bilgi paylaşmak ne kadar doğru bilmiyorum açıkcası.Öncelikle dövmede kontür çizerken mutlaka kontür siyahı kullanın.Doldurma yaparken tribal siyah veya renkli dövme ise rengini kullanın.Burada önemli bir ayrıntı var kesinlikle orjinal dövme boyaları kullanın.Özellikle renkli dövmelerde kesinlikle doldurma dövme boyaları kullanmayın.Türkiyede satılan dövme boya markaları intenze,starbrite,moms,jet france,kuro sumi bunların haricinde tüm dünyada marka olmuş bir boya markası yoktur.Diğer boyaları kullanmayınız.Bu boyalardan en iyileri intenze ve starbrite' dır.Benim nacizane tavsiyem orjinal şişelerinde bu boyalardan alın.Gelelim doldurmaya yapmaya eğer kaliteli bi boyanız ve iğneniz varsaki doldurmalar 5' li raund iğnelerle yapılmaz en az 9'lu olması gerek yada flat,magnum iğneler kullanman gerekmektedir.Renkli dövmelerde inceltici kulllanma.Zaten incelticiyi ne için kullanacağınıda anlamadım.Boyalar gayet rahat tutacaktır.Makineden iğnenin ucunu 1mm den fazla çıkarmayın. iğnenin ucunu çok çıkararak ve iğneyi görerek çalışmaya alışmayın.Gölgede genelde raund shader veya magnum iğneler kullanılır.Gölge yaparkende mutlaka gölge siyahı kullanın.Bu arada artık ülkemizde gölge siyahınında tonları var hatta ben satmaktayım hehe.Bunlar inanılmaz efektler ve gölge tonlamaları yapmanızı sağlayacaktır.Doldurma ve gölgelemede makine daha yavaş çalışmalıdır.Genellikle kontür ve doldurma,gölgeleme makineleri ayrıdır.Hepsini aynı makineyle yapıyorsanız voltajı biraz kısın.Bana gecenin bu vakti bunları yazdırdınız ya ne diyeyim size bilmem!!!!:)
powertattoo
02-06-2009, 09:59 PM
ilk önce bu nazıcade bılgılerınızı bana aktardıgınız ıcın tesekkur edıyorum...
ben daha ılk defa orıjınal dovme makınesını kullanıyor olacagım ve bende raund 5 lı ıgne var en fazla , magnum ıse 7 lı ...
boyaya gelecek olursak ne ıntenze ne s.bıte nede mom's boya markası wıldcat bu marka size gülünç gelmesin lutfen çünkü bana ıstanbuldan geldi ... dövme yapma başımı cok agrıttıgında sıze danısmak ıstedım
powertattoo
02-14-2009, 10:53 PM
daha cevap yazmıs değilsiniz:)
Gamze Saraç
02-15-2009, 07:43 PM
sitemizdeki iletişim bilgilerinden sorularınız için bize ulaşabilirsiniz
hocamızında dedği gibi dövme boyalarının iiçine su koymadan yapabilirsin bazı arkadaşlarımızın gölge yaparken su karıştırdıklarnı söylüyorlar fakat böyle bir girişimde bulunmana gerek yok. gölge yaparken koyu tondan açık tnlamaya geçmen içindeöncelikle yavaş daireyaparak yap açık tonlaamalar içinde elinin hızını ii ayarlayıphızlı sekilde tarama yaparsan ii olur 7 li flat 9 lu shader iğneler iç doldurmada ve gölgelemede sana yardımcı olur fakat çalıştığın desene göre iğne seçimini kendin yapman gerekiyor:)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.