Orijinalini görmek için tıklayınız : dövme programı
djjelladthedark
02-01-2009, 04:34 PM
ben hergün televizyonda reklam olmasın diye adını veremiyeceğim bir kanalda dövme yapımı ile ilgili ''yabancı''bir program izliyorum acaba böyle bişey yapmak bizim ülkemizde mümkün deyilmi? şartlar mı kısıtlı ilgilenilmiyormu? bunu yapmak çokmu zor neden her güzel ve ilgi çekici şeyleri başkaları yapıyor ve bunun gibi birçok soru var bu konudaki fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum ayrıca böyle bir sitenin en az 15 yıl önce kurulması gerekirdi geç oldu ama çok iyi oldu.
Gamze Saraç
02-01-2009, 05:35 PM
ben hergün televizyonda reklam olmasın diye adını veremiyeceğim bir kanalda dövme yapımı ile ilgili ''yabancı''bir program izliyorum acaba böyle bişey yapmak bizim ülkemizde mümkün deyilmi? şartlar mı kısıtlı ilgilenilmiyormu? bunu yapmak çokmu zor neden her güzel ve ilgi çekici şeyleri başkaları yapıyor ve bunun gibi birçok soru var bu konudaki fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum ayrıca böyle bir sitenin en az 15 yıl önce kurulması gerekirdi geç oldu ama çok iyi oldu.
Öncelikle saol site hakkındaki düşüncelerin için..geç oldu güzel oldu diyelim :p
Hepimiz çok isteriz tabi tv showları ya da daha büyük festivaller vs ama henüz bu konu Türkiye 'de tam istenilen standartlara oturtulmuş diil devlet tarafından malesef.. Kısa zamanda hallolacağını umduğumuz şekilde gelişirse bi takım şeyler , ilerde belki görürüz biz de :rolleyes:
byapo61
02-03-2009, 01:42 PM
Evet Arkadaş Güzel Bir Konuya Değinmiş..
Dünyaca Ünlü Dövme Sanatçılarının (Miami İnk) Bir Araya Gelip Birlikte Yaptıkları Çalışmalarını Tv Programlarında Yayınlamakta..
Türkiyedeki Sanatçılarında Onlardan Bi Farkı Yok Bence.. Bu Yüzden Sizlerden de Böyle Bir Atılım Bekliyoruz..
Birde BirÇok Video İzleme Sitelerinde Yabancı Sanatçılar Dövme Yapımı Hakkında Bilgi Verici videolar Vermekte.. HerHangi Bir Dövme Üzerinde .. Mesela Bir Dövmenin Aşamalarını Anlatan Nerde Ne Kullanılacagını Gösteren Videolar.. İngilizcemiz Olmasa Bişe Anlıyacagımız Yok.. Bu Yüzden Bu Tür Faaliyetlerinizi Bekliyruzz Saygılar..
Gamze Saraç
02-03-2009, 03:05 PM
Evet Arkadaş Güzel Bir Konuya Değinmiş..
Dünyaca Ünlü Dövme Sanatçılarının (Miami İnk) Bir Araya Gelip Birlikte Yaptıkları Çalışmalarını Tv Programlarında Yayınlamakta..
Türkiyedeki Sanatçılarında Onlardan Bi Farkı Yok Bence.. Bu Yüzden Sizlerden de Böyle Bir Atılım Bekliyoruz..
Birde BirÇok Video İzleme Sitelerinde Yabancı Sanatçılar Dövme Yapımı Hakkında Bilgi Verici videolar Vermekte.. HerHangi Bir Dövme Üzerinde .. Mesela Bir Dövmenin Aşamalarını Anlatan Nerde Ne Kullanılacagını Gösteren Videolar.. İngilizcemiz Olmasa Bişe Anlıyacagımız Yok.. Bu Yüzden Bu Tür Faaliyetlerinizi Bekliyruzz Saygılar..
DİĞER ARKADAŞA DA SÖYLEDİĞİM GİBİ TÜM BUNLAR BİZİM DE AKLIMIZDA TABİ AMA ŞU AN YASAL PROSEDÜRLE İLGİLİ BİR TAKIM GELİŞMELERİ BEKLEMEK DURUMUNDAYIZ NE YAZIKKİ TV SHOWLARI İÇİN VS..
AMA ÇOK YAKINDA FORUMUMUZA YAPTIGIMIZ TÜM DÖVMELERİN VİDEOLARINI EKLEMEYE BAŞLAYACAĞIZ..
BURADAN İŞLERİMİZİ TAKİP EDEBİLİR, YAPILIŞLARINI İZLEYEBİLİR VE ÖNERİLERİNİZ VARSA İLETEBİLİRSİNİZ.. ;) ;)
djjelladthedark
02-04-2009, 04:36 PM
Evet doğru söylüyorsunuz burası Türkiye ve burada çoğu insanların dövme sanatına bakış açıları farklı ve ne yazıkki bu sanatı yapanda yaptıranda olumsuz tepkilerle karşılaşabiliyor ama ben şuna inanıyorum ki yeni yetişen nesil bu konuda daha duyarlı dövmenin bir sanat olduğunu bu sanatın öyle hiçde kolay bir şekilde icra edilmediğini biliyor.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.