PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaşta Piercing Belli Olur mu?

crazyknight
01-28-2009, 05:54 PM
Ben kısa bi süre önce dudağımı deldirdim, ailemden izin almadan evde topunu çıkarıyorum sadece barla dolaşıyorum ve kimse fark etmiyor kaşımıda deldirmeyi düşünüyorum tabikide onada izin vermicekleri için evdekilerin anlamaması lazım kaşımdada sadece bar la dolaşsam topunu çıkarsam belli olurmu yada gizlememin bi yolu varmı? Fondoten falan düşündüm ama heralde demir olduğundan pek bi faydası olmaz lütfen yardımcı olun kararsız kaldım :(:(

Gamze Saraç
01-28-2009, 06:38 PM
Öncelikle yaşının 18 in üzerinde oldugunu varsayarak cevaplıyorum aksi halde velinden izin almadan zaten yaptırman mümkün diil çünkü :)

Kaş piercinginin topunu çıkarsan da kaşında şişlik olacaktır ve barın mutlaka ucu görünecektir. Üstelik deldirdikten hemen sonra topunu çıkartırsan sağlıklı bir iyileşme süreci olmaz.Ayrıca barın oynaması ve deliklerden birinin kapanması da olası bi durum..

Mary_Raven
01-29-2009, 12:36 AM
kaş piercingi en nankör piercinglerden biri..topunu çıkardığın anda bar içe doğru kayıyo ve üst delik kapanıyo..o yüzden hele ki ilk deldireceksen en az 1 ay kaşında durması lazım o piercingin..
ve arkadaşın da dediği gibi iyileşme sürecini uzatmış olursun..en iyisi ailen izin vermiyosa bi süre ertelemen:)

crazyknight
01-29-2009, 10:32 AM
tamam sağolun dostlar, yaşım şu an 18 değil mayısta basıcam 18e :D yazın deldiririm artık ne yapalım..

ziyn4
02-01-2009, 06:01 PM
ben 2 qün önce yani cuma qünü dilimi deldirdim hafif bir iltap akntısı var yane en azından o akan sarı şeyin iltihap oldunu düşünüorum. biraz acemiim ve endşeliym. dilim konusunda korkuorum sizde bu iltihap normalmi? birde çok tükürüorum dilimin altında çok toplanıo her 30 saniden bir tükürüyorum tutuyorum bazen qecede sağa sola dönmüorum sizce aqzımda uzun piercng oldugundan mı yoksa hep öle mi olcak lütfen beni bilgilendirirmisiniz? şimdiden teşekkürler..:D :D

Gamze Saraç
02-01-2009, 06:18 PM
ben 2 qün önce yani cuma qünü dilimi deldirdim hafif bir iltap akntısı var yane en azından o akan sarı şeyin iltihap oldunu düşünüorum. biraz acemiim ve endşeliym. dilim konusunda korkuorum sizde bu iltihap normalmi? birde çok tükürüorum dilimin altında çok toplanıo her 30 saniden bir tükürüyorum tutuyorum bazen qecede sağa sola dönmüorum sizce aqzımda uzun piercng oldugundan mı yoksa hep öle mi olcak lütfen beni bilgilendirirmisiniz? şimdiden teşekkürler..:D :D

Arkadaşım dilindeki piercing in uzun olması dilin şiştiğinde sıkışma olmaması için şimdilik gerekli birşey zaten o konuda bi sorun yok; dilinin şişliği indikten sonra daha kısasıyla değiştirtirsin.
Ağzındaki probleme gelince onun için de TANTUM GARGARA ve diş macunu firmalarının çıkardığı ANTİBAKTERİYEL ağız sularından birini kullanmanı öneririm. Kısa sürede düzelicektir.

Jokerr
11-30-2010, 05:27 PM
Öncelikle yaşının 18 in üzerinde oldugunu varsayarak cevaplıyorum aksi halde velinden izin almadan zaten yaptırman mümkün diil çünkü :)

Kaş piercinginin topunu çıkarsan da kaşında şişlik olacaktır ve barın mutlaka ucu görünecektir. Üstelik deldirdikten hemen sonra topunu çıkartırsan sağlıklı bir iyileşme süreci olmaz.Ayrıca barın oynaması ve deliklerden birinin kapanması da olası bi durum..

Veliden izin almakk ? 17 yaşındayım deldirmeye geleceğim. Sorun olurmu peki ? Şimdiden teşekkürler..