PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Voltaj ayarları...

ahmet.c
01-25-2008, 07:22 PM
benim iki sorum olucak ilki dövme yaparken neye göre voltaj ayarı yapmamız gerekiyor, diğeri ise mesela bir tribal motif için çalışmaya önce kontürlerini çalışıp sonra içini doldurarakmı yapmamız ,yoksa direk doldurma ilemi yapmamız gerekiyor...herkese kolay gelsin..saygılar...

last_co
01-26-2008, 08:24 AM
yha aslında bende amatör olarak yapıorm ama sana yarımcı olabilirmiyim bilemiorm da ama elimden geldiince yazıcam...öncelikle benim makinem el yapımı ultra amatör bişi pek bi işe yaramıo yakında iyi makine alıcam o zaman bu voltaj olayını konuşuruz:D ..diğer meselede ise bilmiorm şimdi hiç videolara falan baktın mı mesela bazı videolarda dövmenin aşamalırını gösterirler..ve sürekli olarak herşeyden önce kontür çizgileri çizilir..sora gölge varsa gölge verilir daha sora renk varsa renk ile doldurulur...benim bildiim ilerleme tarzı bu ama..yinede sen bi araştır bakalım..

Dragon
01-27-2008, 01:29 AM
Merhaba arkadaşlar
Dövme yapımına her zaman dış çizgiler ile başlanır.Çizgi işlemi bittikten sonra iç doldurmaya geçilir eğer dövme tribalse doldurmaya yok değil farklı bi dövme ise gölge veya renklendirmeye geçilir.Dövme çizgilerine başlarken her zaman alttan başlanır yukarı doğru çıkılır.Acemi arkadaşlar olarak sorarak öğrenmeniz ve bolca araştırma yapmanızı tavsiye ederim.Bunun yanında öle el yapımı makineleriyle dövme yapmayı bırakmanız ve orjinal makineler almanız bu işin birinci şartı.Hijyen olmadan dövme yapılamaz.