Orijinalini görmek için tıklayınız : Dil Piercingi hakkında sorunum var
Bendilime piercing yaptırmakta kararlıydım ama çok acıdığını ve kötü sonuçlara yol açabileceğinisöylüyorlar ayrıca izlediğimbi vidioda piercing yapınca yaptırankişinin dilı fena halde kanıyordu beni biraz bilgilendirirseniz iyi olucak yoksa bı korkuyla yaptıramam..
AfradoqqY
10-26-2008, 11:27 AM
emin oLabiLirsin body draqon sTüdyosunda hiç bişi oLmas :D
Dragon
10-26-2008, 09:28 PM
Dil piercing işleminde kanama olması aslında çok zordur.Takılan piercing kesinlikle titanium olmalıdır ve profesyonel kişilerce takılmalıdır.Piercing işlemi yapılırken bölge uyuşturulur.Kesinlikle iğneyle uyuşturan yerleri tercih etmeyiniz.Dil piercing işlemi yapıldıktan sonra 2 gün kadar şiş kalır ve sonrasında iner.Bu zaman zarfında sıvı yiyecekler tüketmek zorunluluğu vardır.Takılan piercing ilk delim içindir ve genellikle biraz uzundur(şişme payından dolayı) isterseniz 2 hafta sonra daha kısa piercingle değiştirebilirsiniz.Bu işlemlerin hepsini bakım dahil olmak üzere stüdyomuzdan alabilirsiniz.Umarım yardımcı olabildim.Teşekkürler
ziyn4
02-01-2009, 01:23 PM
ben 2 qün önce yani cuma qünü dilimi deldirdim hafif bir iltap akntısı var yane en azından o akan sarı şeyin iltihap oldunu düşünüorum. biraz acemiim ve endşeliym. dilim konusunda korkuorum sizde bu iltihap normalmi? birde çok tükürüorum dilimin altında çok toplanıo her 30 saniden bir tükürüyorum tutuyorum bazen qecede sağa sola dönmüorum sizce aqzımda uzun piercng var şiş indiği zaman küçük takılcak o zaman tükürme olayı düzelirmi hep böylemi olur? lütfen beni bilgilendirirmisiniz? şimdiden teşekkürler..
ziyn4
02-01-2009, 01:26 PM
Bendilime piercing yaptırmakta kararlıydım ama çok acıdığını ve kötü sonuçlara yol açabileceğinisöylüyorlar ayrıca izlediğimbi vidioda piercing yapınca yaptırankişinin dilı fena halde kanıyordu beni biraz bilgilendirirseniz iyi olucak yoksa bı korkuyla yaptıramam..
bak benide öyle korkuttular ama ben stüdyodaki abiyi dinnledim garantisinide aldım korkma bişi olma dilini oynatma yeter korkma ben dha 2 gün önce yaptırdım bak burdada sana piercngci bişi olmaz diosa olmaz. sn korkma bende korkuordum ama yendim şuan cok iim :D:D
Gamze Saraç
02-01-2009, 06:20 PM
ben 2 qün önce yani cuma qünü dilimi deldirdim hafif bir iltap akntısı var yane en azından o akan sarı şeyin iltihap oldunu düşünüorum. biraz acemiim ve endşeliym. dilim konusunda korkuorum sizde bu iltihap normalmi? birde çok tükürüorum dilimin altında çok toplanıo her 30 saniden bir tükürüyorum tutuyorum bazen qecede sağa sola dönmüorum sizce aqzımda uzun piercng var şiş indiği zaman küçük takılcak o zaman tükürme olayı düzelirmi hep böylemi olur? lütfen beni bilgilendirirmisiniz? şimdiden teşekkürler..
Arkadaşım dilindeki piercing in uzun olması dilin şiştiğinde sıkışma olmaması için şimdilik gerekli birşey zaten o konuda bi sorun yok; dilinin şişliği indikten sonra daha kısasıyla değiştirtirsin.
Ağzındaki probleme gelince onun için de TANTUM GARGARA ve diş macunu firmalarının çıkardığı ANTİBAKTERİYEL ağız sularından birini kullanmanı öneririm. Kısa sürede düzelicektir. ;)
ziyn4
02-01-2009, 06:51 PM
Arkadaşım dilindeki piercing in uzun olması dilin şiştiğinde sıkışma olmaması için şimdilik gerekli birşey zaten o konuda bi sorun yok; dilinin şişliği indikten sonra daha kısasıyla değiştirtirsin.
Ağzındaki probleme gelince onun için de ve diş macunu firmalarının çıkardığı ANTİBAKTERİYEL ağız sularından birini kullanmanı öneririm. Kısa sürede düzelicektir. ;)
çok teşekkür ederim qercekten rahatladım ama şu tükürük konusu nolucak? uzun oldugu içinmi yoksa hep bölemi olucak ayrıca TANTUM GARGARA nedir? Tuzla su gargara diye duydum ben ama:( doğrumu ayrıca piercngcim 2 - 3 qün snra qel büyüğü çıkarp küçüğünü takalım dedi yarın gidicem sizce zamanlama doğrumu? ayrıca dilime bakdım deliğim biraz büyümüş ve içindeki iltihapı görüyorum yani çok korkuyorum acaba delikte yrtldımı biraz büyümüş yada banamı öle gelio yani delin için görbeiliorum ve akıtıo iltihab delrcem nolur cvp verin:(:(.. teşekkürler
Gamze Saraç
02-01-2009, 07:15 PM
çok teşekkür ederim qercekten rahatladım ama şu tükürük konusu nolucak? uzun oldugu içinmi yoksa hep bölemi olucak ayrıca TANTUM GARGARA nedir? Tuzla su gargara diye duydum ben ama:( doğrumu ayrıca piercngcim 2 - 3 qün snra qel büyüğü çıkarp küçüğünü takalım dedi yarın gidicem sizce zamanlama doğrumu? ayrıca dilime bakdım deliğim biraz büyümüş ve içindeki iltihapı görüyorum yani çok korkuyorum acaba delikte yrtldımı biraz büyümüş yada banamı öle gelio yani delin için görbeiliorum ve akıtıo iltihab delrcem nolur cvp verin:(:(.. teşekkürler
TANTUM GARGARA yı eczaneden bulabilirsin. Dilindeki piercingin değişme vakti gelmediğini düşünürse piercing ini yapan kişi söyler zaten. endişelenmene gerek yok. yaranın bir iyileşme süreci vardır söylediklerimi kullan 1 hafta sonra değişiklik olmazsa konuşalım.
çok fazla dilinle oynama.. aklını takma ona
tükürük olayına gelince :) tükürme yut yani niye tükürüyosun ki :)
ağzın yakında alışacaktır .. hoşçakal ;)
ziyn4
02-01-2009, 07:25 PM
TANTUM GARGARA yı eczaneden bulabilirsin. Dilindeki piercingin değişme vakti gelmediğini düşünürse piercing ini yapan kişi söyler zaten. endişelenmene gerek yok. yaranın bir iyileşme süreci vardır söylediklerimi kullan 1 hafta sonra değişiklik olmazsa konuşalım.
çok fazla dilinle oynama.. aklını takma ona
tükürük olayına gelince :) tükürme yut yani niye tükürüyosun ki :)
ağzın yakında alışacaktır .. hoşçakal ;)
hayır ama onu dilime takmadan önce tükürme fln yokdu şimdi ağzım doluo nerdeyse yutmaklada olmuo yutsam hemen yine acaba neden uzun diyemi? birde piercngcim gel yarın deişdrelm dedi daha 3 qün olcak yarın sizce zamanlama dorumu? yani şuan yanıo acıor.. pf bence bu cok kötü olcak:(:( tuzla gargara yaptım şimdi..? neyse çok rahatsız etmiyim bari:)
gümrükçü-kız
03-22-2009, 12:00 AM
hayır ama onu dilime takmadan önce tükürme fln yokdu şimdi ağzım doluo nerdeyse yutmaklada olmuo yutsam hemen yine acaba neden uzun diyemi? birde piercngcim gel yarın deişdrelm dedi daha 3 qün olcak yarın sizce zamanlama dorumu? yani şuan yanıo acıor.. pf bence bu cok kötü olcak:(:( tuzla gargara yaptım şimdi..? neyse çok rahatsız etmiyim bari:)
acıması dogaldır ama tatlı bır acıdır.
ılk deldırdıgımde bende oyleydım sankı bırsey yıyomus gıbıydım tukurukte bır tuhaf oluyordum ama tantumu duzzenlı kullanırsan sorun olmaz.
pıercıgnın uzun olması ıyı bence.
benım 2 sene oluyor neredeyse ama hala uzun pıercıng terchımdır. daha guzel gozukuyor bence gercı agzımda cok nadır bellı oluyor ama:S
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.